Holivudas atvėrė Mykolui Majauskui akis

Holivudas atvėrė Mykolui Majauskui akis

„Seimūnas Mykolas Majauskas ūmai suprato, kad socialinė atskirtis prie gero nepriveda ir pasiūlė didinti pensijas 30 eurų. Praregėti jam padėjo ne liūdna Lietuvos žmonių kasdienybė, o filmas „Džokeris“. Jei visi seimūnai taip jautriai reaguos į filmus, biudžetas gerokai išsipūs.“,- ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Ponas Majauskas Seime sėdi jau beveik trejus metus, o dar anksčiau jis dirbo krizės premjero Andriaus Kubiliaus patarėju. Buvo daug progų pastebėti, kad socialinė atskirtis Lietuvoje yra didelė, bet akys liko užmerktos, kol į pagalbą neatėjo Holivudas.

Pažiūrėjęs „Džokerį“, seimūnas suprato, jog atskirtis gali lemti riaušes, didėjantį nusikalstamumą.

Čia tai atradimas! Suvokęs problemą, ponas Majauskas iškart pasiūlė didinti pensijas 30 eurų. Didėjančios pensijos senjorus, be abejo, nudžiugintų, bet toks politiko jautrumas yra pavojingas precedentas.

Įsivaizduokime, kad visi Seimo nariai prisižiūrėję filmų nubrauks ašarą ir pasipils siūlymai ką nors didinti. Biudžeto tikrai neužteks. Lietuva juk ne Holivudas, čia graudžios istorijos nevirsta pinigų kalnais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder