G.Landsbergis dar tik mokosi važiuoti dviračiu

G.Landsbergis dar tik mokosi važiuoti dviračiu

„Konservatorių pirmininkas Gabrielius Landsbergis valstybės valdymą COVID-19 metu prilygino važiavimui dviračiu. Dabartinė valdžia atseit visai paleido vairą. Bet ar nebus blogiau, kai į valdžią ateis pats ponaitis Gabrielius, kuriam ant tokio dviračio apskritai dar neteko sėdėti?", - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Kaip žinoma, ponaičio Gabrieliaus senelis patriarchas mėgsta suspindėti gražbylyste, net eilėraščius rašo. Anūką šis pavyzdys turbūt įkvėpė, jis pabandė suspindėti bent jau proza. „Geriausias simbolis, kuris apibūdina Vyriausybės tvarkymąsi su antrąja banga, yra - žiūrėk, važiuoju be rankų.

Po pirmosios krizės Vyriausybė pakėlė rankas ir manė, kad pavyks nuo kalno nuvažiuoti saugiai, kad galbūt pusnis pagaus. Bet dabar atrodo, kad lekiam nuo kalno, o aplinkui medžių gausėja ir vienintelė baimė, ar mes neišsitėkšim į kokį rimtesnį medį", - postringavo konservatorių pirmininkas.

Tuoj dviratį valdys jo partija, tada ir pamatysime, kaip seksis išvengti medžių. Nes politiko, postą paveldėjusio iš senelio, sugebėjimas kažką valdyti kelia rimtų abejonių. Bumbt į medį, ir į politinį sąvartyną iškeliaus tiek dviratis, tiek dviratininkas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder