Draudikai perspėja: bus slidu, kris varvekliai

Draudikai perspėja: bus slidu, kris varvekliai

Dar nebuvo sniegas pradėjęs tirpti, dar varvekliai ant galvų nekrito, o ateičiai į akis žiūrintys draudikai suskubo perspėti žmones.

Jie išėję pasivaikščioti dabar turi būti itin atidūs, nes sinoptikų prognozuojama silpnai teigiama temperatūra tirpdo sniegą, o ją keičiantis lengvas šaltukas užtraukia plikledį. Pavojai gali tykoti ne tik ant žemės: nuo stogų krenta ir tirpstančios sniego pusnys, ir varvekliai.

Draudikai analizuoja situaciją, knaisiojasi po statistiką norėdami užbėgti įvykiams už akių, kad nereikėtų mokėti draudimo išmokų.

Ir ką jūs sau galvojate? Dažniausiai nugriūnama gerai neįvertinus slidumo, einant per greitai, dėmesį koncentruojant ne į aplinką, o į pašalinius dalykus: išmaniųjų telefonų ekranus ar dairymąsi į šalis.

"Bulvaras" pataria prasidėjus atodrėkiui nesitraukti mobiliųjų telefonų iš kišenių. Per juos tikrai nepastebėsite, kaip užlipsite ant leduko, pyst - ir gulite. Žiūrėdami į telefoną nepastebėsite ir aukos tykančio varveklio virš galvos. Gerai, jeigu susilaužysite tik ranką ar koją, atsipirksite praskelta galva, jeigu pasiseks, gal ir gausite draudimo išmoką gydymo išlaidoms. Bet gali nukentėti ir pats mobilusis telefonas. Pagalvokite, ar esate jį apdraudę, tarkime, nuo varveklių, jeigu tokių Klaipėdoje būna. Juk gali ekraną sudaužyti į šipulius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder