Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. Tiltas rekonstruotas?.... Ot prisiplanuosim.... Išsaugojo postus. Skaičiai.

Jeigu oras Lietuvoje pernai būtų buvęs geresnis negu užpernai, manau, tai Vyriausybė irgi būtų įtraukusi į savo laimėjimus.

Anekdotai

- Maldauju, nebesekiokite manęs taip atvirai. Aš juk ištekėjusi moteris.
- Neturi reikšmės. Aš nepavydus.
* * *
- Nesuprantu jo. Tai seržantas priekaištauja, kad aš tūkstantį gabaliukų muilo nušvilpęs, tai vėl - kad mano rankos suteptos!
* * *
- Kodėl jūs smogėte savo žmonai per galvą plaktuku? - klausia teisėjas.
- Pone teisėjau, juk kiekvienas žmogus yra savo laimės kalvis.

Bulvaroskopas

Kad išvengtumėte didelių nusivylimų gyvenime, reikia suprasti, kad meilė yra akla, o santuoka praveria akis...

Tiltas rekonstruotas?...

Garbūs dėdės, tie, kurie valdo geležinkelį, kurie jįjį tvora aptvėrė, idant nesupratingi aplinkinių gatvių gyventojai per bėgius nelaigytų bei savo gyvybe nerizikuotų, dar vasario mėnesį kryžiavojosi, jog teiksią miesto valdžiai morališkai ir fiziškai pasenusio pėsčiųjų tilto per geležinkelį rekonstrukcijos projektą. Žadėta buvo ir mamoms, kūdikius vežimėliuose vėžinančioms, pagelbėti, ir sunkiai bevaikštančių problemas spręsti - lyg keltuvą ar kokią kitą mandrystę, padėsiančią jiems iš vienos bėgių pusės kiton katapultuotis, įrengti. Tiesa, kada visa tai bus padaryta - nesakė: atsieit, jei miesto valdžia užsimanys labai gudraus tilto, negreit sulauks, jei nelabai gudraus - tai jau greit.
Kol kas jokie gandai apie tilto projektą "Bulvaro" agentų ausų nepasiekė. Bet buvo pastebėta, kad prieš kiek laiko šiokia tokia rekonstrukcija įvyko: klibančios lentukės pakeistos naujomis, o pakopas juosiantys metalo apkaustų kampai kai kur taip nusvidinti ir užaštrinti, kad į juos, ko gero, galima ir konservus atidarinėti.
Visa tai gražu, ale neramu darosi: ar tik nebus tuomi rekonstrukcija ir pasibaigusi?...

Ot prisiplanuosim...

Kaip jau seniai visiems žinoma, mūsų išrinkti bei mus atstovausiantys (?) politikai dabar skirstosi sferas, kurias jie kuruosią. Kitaip tariant, renkasi, kokiuose komitetuose posėdžiaus ir spręs (arba sudarinės) problemas.
Toks jau jų darbas.
"Bulvarą" itin sudomino žinia, kad į Miesto planavimo komitetą (kurio nariais pageidavo tapti net šeši tarybiečiai) pateko didžiai gerbiamas liberalus atstovaujantis politikas, garsiai visiems žadėjęs iš pagrindų pakeisti komiteto darbą bei visą teritorijų planavimo Klaipėdoje procesą.
Gal ir išties viską iš pagrindų dera keisti. Tik neramu, kad liberalusis reformatorius, niekaip neįstengiantis baigti rekonstruoti pačiame miesto centre esančio pastato (žinot, to, kuris jau keletą metų "celofaninėm" tvorom aptvertas fasado langais griaudžiai į "Klaipėdos" viešbutį žiūri), gali ir komiteto pirmininku tapti.
Ot tada prisiplanuosim. Ot prisistatysim. Ypač "celofaninių" tvorų...

Išsaugojo postus

Pagaliau baigėsi vidaus reikalų ministro ir policijos generalinio komisaro konfliktas. "Bulvarui" pavyko sužinoti, jog ministrui Juozui Bernatoniui liepta arba susitaikyti su komisaru Vytautu Grigaravičiumi, arba abiem eiti į medžioklę ir ten išsiaiškinti kuris "kietesnis". Kadangi labai jau tikėtina, jog komisaras šaudo taikliau už ministrą, Bernatonis lūžo. Tiksliau, Juozas Bernatonis išsigando medžioklinių šratų, pergalėjo savo ambicingą ir baisų charakterį ir atsiprašė komisaro Vytauto Grigaravičiaus. Todėl postus išsaugojo abu. Žinoma iki kito eilinio konflikto...

Skaičiai

Jungtinėse Valstijose 70 proc. vyrų neištikimi savo žmonoms. Likusieji 30 proc. tai daro Europoje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder