Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. Tarptautinės muštynės. Teisti asmenys - į valdžią!. Pigiai - švediškas miškas. Skelbimų lenta. Klausimėlis. Šaunuoliai, mūsiškiai!. Neapsisprendžia.

Laimės paukštė pasiutusiai alkana. Sulesa tą, kuriam pavyko ją pagauti...

Anekdotai

Šnekasi du bičiuliai:
- Žinai, andai einu sau įkaušęs namo, ir nepastebėjau kanalizacijos šulinio - tik šlept į mėšlą!
- Ir giliai?
- Iki girnelių!
- O, ne taip jau baisu!
- Nesakyk - juk smigau žemyn galva...
* * *
- Mama, man mokykloje visi sako, kad esu išsiblaškęs. Ar tai tiesa?
- Berniuk, tavo mama gyvena priešais esančiame name.

Bulvaroskopas

Tvora apsitverti nesunku, bet kaip įrodysi, jog esi Paulauskas?

Tarptautinės muštynės

Vilniuje šeštadienį bušido varžybose "Adrenalinas" mušėsi ne tik kovotojai. Per Lietuvos ir Japonijos porų kovas kumščius į darbą paleido ir treneriai. Masinių muštynių išvengti padėjo tik gerai dirbę apsaugininkai. O gaila, gal būtų įvykusios pirmosios tarptautinės muštynės Lietuvos istorijoje!

Teisti asmenys - į valdžią!

Bandydami iš pareigų pašalinti ilgametį Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Panevėžio skyriaus pirmininką Povilą Vadopolą jo oponentai į partiją priėmė asmenis, teistus už kriminalinius nusikaltimus. P.Vadopolas apie naujųjų partijos narių praeitį žada informuoti LSDP etikos komisiją. Jeigu, žinoma, suspės...

Pigiai - švediškas miškas

Klaipėdietis gamtos mylėtojas Erlandas puikybės sklidinas, nes nusipirko tris pėdas šiaurės Švedijos miško; tai jam kainavo tik 30 litų. Mat "žuvėdų" žalieji organizavo girios gynimo akciją - nuo popierių gaminančių kompanijų. Išvydę privatizuotoje girioje lentelių su savininkų pavardėmis "sieną", potencialūs medžių kirtėjai su savo barbariškais kėslais keliauja į Pabaltijį. Miško fondo žemių mūsų šalyje nemažės, tik miškų jose... nebeliks, jei taip skubėsim anuos išparceliuot atėjūnams. Smagu tik dėl to, kad naujasis lietuvis šiais globaliniais visatos prichvatizavimo laikais gali įsigyt ne tik pėdą miško kurioje nors trolių ar gnomų šalyje, bet nusipirkti ir sklypelį savo vištai net Mėnulyje!

Skelbimų lenta

Klijuoju plyteles, pašto ženklus ant vokų.
Projektuojame ir gaminame karjeros laiptus.
Nebrangiai plaunu automobilius, pinigus.

Klausimėlis

Seimas pataisė Referendumo įstatymą taip, kad stojimui į Europos Sąjungą pakaktų 25 proc. Lietuvos piliečių pritarimo ir balsavimas vyktų dvi dienas. Aišku, kad dviejų balsavimo dienų precedentas paimtas iš "stojimo" į Sovietų Sąjungą patirties (1940 07 14, 15 rinkimai į Liaudies Seimą), tačiau keista, kodėl norintieji atsisėsti į labai gerai apmokamas Europarlamento ir kitų ES institucijų kėdes mūsų Seimo nariai nenustatė dar mažiau rizikingos piliečių pritarimo ribos - 10 ar 5 procentų?

Šaunuoliai, mūsiškiai!

Pirmoji skandalų dėl žemės sklypų dalybų banga kilo Vilniuje. Tai ne juokais mus visus išgąsdino. Netgi nuvylė! Negi Klaipėdos valdininkai blogesni už sostinėje sėdynes trinančius, nerimavome mes? Negi mūsiškiai vagia blogiau už anuos iš Vilniaus? Tačiau, ačiū dievui, to neįvyko. Uostamiesčio valdininkija šioje kovoje išėjo pakelta galva. Laimei, paaiškėjo, kad nemaža dalis gražiausių plotų jau priklauso Klaipėdos apskrities ir uostamiesčio Savivaldybės valdininkams. Sumaniai ir šauniai pasinaudodami įstatymų spragomis bei ne visiems prieinama informacija, jie savo, šeimos narių ar giminaičių vardu įsigijo nemažai žemės labai patraukliose vietose.

Neapsisprendžia

Naudodamiesi painiomis įstatymų nuostatomis, į savivaldybių tarybas išrinkti Seimo nariai delsia apsispręsti, kurį mandatą pasilikti. Savivaldybių tarybų rinkimuose pernai gruodį dalyvavo 81 Seimo narys. Iš jų 64 buvo išrinkti. Politikams sunku pasirinkti tarp parlamentaro ir tarybos nario kėdės. Rinkėjams dar sunkiau pasirinkti. Už ką nubalsuotum, rezultatas toks pats, tiksliau rezultato jokio...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder