Dienos sentencija. Anekdotai. Bulvaroskopas. Apsaugok, Viešpatie. Mindaugas Mockus keičia profesiją. Proporcingas pinigų sumai. Afiša. Lena prieš!. Lipdukai. Kaip turguje. "Mersai" po skudurais. Skundikų miestas. "Jūra" išdžiūvo.

Gydytojas - žmogus, kuris neleidžia žmogui mirti sava mirtimi...

Anekdotai

Mūsų mieste gyveno vyras, kuris nuolatos užstrigdavo lifte. Galų gale jis taip supyko, kad išsikėlė gyventi į kaimą, kartą netyčia užmynė nuodingą gyvatę ir mirė. Ko jam ten lifte nesisėdėjo?
* * *
Sėdi milicininkas namie ir laidą apie sveikatą per televizorių žiūri. Staiga kad pašoks, kad spirs koja į televizorių! Televizorius į šipulius, žmona ir vaikai sutrikę. Mentas sėdasi atgal į fotelį ir burba:
- Kepenys, kepenys... Kažkaip keistai tas žodis mane veikia...

Bulvaroskopas

Kai vyrui blogai, jis ieško moters. Kai gerai - ieško dar vienos. Kai moteriai blogai, ji perka suknelę. Kai gerai - ji ieško dar vienos...

Apsaugok, Viešpatie

Po miesto ligoninę landžioja davatkėlės ir priekabiauja prie ligonių. Užuot patriūsėjusios karitietiška dvasia, ant kito šono žmogelį pavertusios, jos tardo, ar seniai žmogus buvęs išpažinties, ar atvesti jam kunigą. Kai koks bėdulis atsisako, davatkos paskaito moralų su potekste "pleškėsi pragare, nusidėjėli", ir sugižusiais veidais išeina kitų dūšelių medžioti. Taip ir knieti įduot joms į rankas po šluotą: na, jei neskris, tai bent savo kiemą apsišluos.

Mindaugas Mockus keičia profesiją

Neįprastai greitai baigėsi šių metų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezonas Klaipėdos "Neptūno" žaidėjui Mindaugui Mockui. Žinia, jis susilaužė ranką ir negalėjo padėti "Neptūnui" pasiekti aukštų rezultatų. "Bulvaro" agentų žiniomis, Mindaugėlis jau mankštinasi, bet sugrįžti į krepšinio aikštelę nežada. Jis nusprendė pakeisti profesiją - žada tapti vienos iš Klaipėdos futbolo komandų vartininku. Neptūnietis labai sėkmingai gina improvizuotus vartus miške.

Proporcingas pinigų sumai

Profesoriui Algimantui Kirkučiui pasidomėjus Lietuvos jūrų muziejuje ir delfinariume viešinčio psichoterapeuto Lorenzo von Ferseno, kaip Vokietijoje pacientams yra dozuojama delfinų terapija, svečias atsakė, kad gydymo trukmė yra proporcinga pinigų sumai. Kartu Lorenzo von Fersenas informavo, kad pas juos dvi savaites trunkantys delfinų terapijos seansai kainuoja 7 tūkst. eurų.

Afiša

Skelbimas laikraštyje: "Mažam verslui siūlau stogą. Karlsonas".

Lena prieš!

Lietuvos diplomatai bei politikai bando aiškintis, kodėl Stojimo į Europos Sąjungą sutartį Atėnuose pasirašė premjeras Algirdas Brazauskas, o ne Prezidentas Rolandas Paksas. Labai nepatikimi "Bulvaro" šaltiniai informuoja, jog pasirašyti prezidentui sutartį labai griežtai uždraudė šamanė iš Gruzijos Lena.

Lipdukai

Referendumas dėl stojimo į Europos Sąjungą (ES) Lietuvai labai svarbus, todėl kiekvienas balsavęs žmogus atminimui gaus po lipduką, ant kurio parašyta "Aš jau balsavau". "Bulvaras" su tuomi labai jau nesutinka! Geriau jau aplipdukuoti tuos nelaimėlius Euroskeptikus su užrašu "Aš dar nebalsavau". O kaip su tokiais nesusipratėliais po to pasielgsim, tai jau mūsų fantazijos ir liguistos vaizduotės reikalas... Trumpiau kalbant, "į dūdą" tokiems!

Kaip turguje

Susidaro įspūdis, kad Vyriausybės vadovas tvarko valstybę taip, tarsi tai būtų jo privatus ūkis. Už šalies teisėtvarką atsakantys pareigūnai sutaikomi kaip kokie susibarę turgaus prekeiviai ir taip neva išsprendžiama rimta šalį sukrėtusi politinė problema...

"Mersai" po skudurais

Pagaliau atsirado dingusiu be žinios laikytas Marijampolės tolimųjų reisų vairuotojas. Jis praėjusį lapkritį netoli Berlyno pradingo su vilkiku ir kroviniu. Pasirodo, vyriškį buvo įkalinę vokiečių pareigūnai: jo vairuojamo vilkiko puspriekabėje po labdarai skirtais drabužiais buvo aptikti du prabangūs vogti "Mercedes" markės lengvieji automobiliai. Policijai pradėjus tyrimą, atskleistas įžūlus vogtų automobilių gabenimo mechanizmas, prisidengiant labdaros ir paramos fondo vardu. Du "mersai" visai jau nebloga labdara! Ar ne taip?

Skundikų miestas

Kauno teismuose nagrinėjamos bylos dažniausiai pasiekia Strasbūrą. Lietuva pagal paduotų peticijų skaičių išlieka antroje vietoje. Vienam milijonui šalies gyventojų tenka 56 skundai, o už mūsų piliečius aktyvesni tėra slovakai. Žodžiu, savižudybių skaičiumi pirmaujame, o skundų srityje kažkodėl esame tik antri? Dar yra marios laiko pasitempti...

"Jūra" išdžiūvo

Įmonė Jūra" buvo didžiausia Lietuvoje. Jos turtas siekė du milijardus litų. Per kelerius metus ši įmonė neteko laivų, pastatų, įklimpo į milijonines skolas valstybei ir darbuotojams. Ir šiandien klaipėdiečiai neabejoja, kad įmonė buvo įžūliai išvogta. Po nepriklausomybės atkūrimo Klaipėdoje iškelta ne viena plačiai nuskambėjusi byla. Tačiau nė viena šių skandalingų finansinių bylų neištirta iki galo, nenuteistas nė vienas žmogus. Tyrimo pradžioje savo darbais puikavęsi pareigūnai bylų žlugimą pasitinka tylomis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder