D.Grybauskaitė žengia į šviesų rytojų

D.Grybauskaitė žengia į šviesų rytojų

Kadenciją baigusi prezidentė Dalia Grybauskaitė negali atsidžiaugti Seimo rinkimų rezultatais. Anot jos, blogio jėgos nugalėtos ir į Lietuvą atsirita politinio gėrio banga. Žodžiu, milžinišku tempu žygiuojame į šviesų rytojų. Kelią turbūt rodo vaivorykštė,- ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Šviesus komunizmo rytojus vienoje pusėje ir supuvę kapitalistai - kitoje, taip pasaulis buvo dalijamas sovietiniais laikais.

Ponia Grybauskaitė yra buvusi partinės mokyklos dėstytoja, todėl nenuostabu, kad panašiai dalina pasaulį ir dabar (nors požiūris į kapitalizmą ir pasikeitė). Anot prezidentės, blogis rinkimuose nugalėtas.

Pralaimėjo „kiršinimo, kerštavimo, draudimų, chaoso, nesusikalbėjimo politika". Šalia šių nuodėmių prezidentė valdantiesiems prikišo, kad jų „vadybiniai gebėjimai yra nuliniai". Brrr...

Tikra velnių, ir dar negabių, irštva. Vietoj jų į valdžią atplasnoja angeliukai su geriausia būsima premjere, kokią tik įmanoma įsivaizduoti.

„Naujoji politinė banga ateina būdama visai kitokios kultūros", - džiūgauja prezidentė. Čia turbūt tiesa, kultūra bus visiškai kitokia. Kai kelią į šviesų rytojų rodo vaivorykštė, tradicinę kultūrą galima užmiršti.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder