Dėl pagrindinio vaidmens naujame seriale Skaistė Vievesė paaukojo ilgus plaukus

Dėl pagrindinio vaidmens naujame seriale Skaistė Vievesė paaukojo ilgus plaukus

Jau sausio mėnesį LNK televizijos eteryje startuos naujas serialas „Monikai reikia meilės“. Serialo scenarijų rašo kultinis scenaristas Edvinas Kalėda pagal to paties pavadinimo Daivos Vaitkevičiūtės, puikiai pažįstamos kaip romano „Moterys meluoja geriau“ autorės, bestselerį. Tarp gausybės populiariausių aktorių, vaidinsiančių naujajame seriale, pagrindinį – Monikos – vaidmenį įkūnys žinoma jaunosios kartos aktorė Skaistė Vievesė, kuriai dėl vaidmens teko kardinaliai pakeisti šukuoseną.

„Tai pirmas kartas, kai man taip trumpai nukirpo plaukus. Pradžioje kasų buvo gaila, tačiau labai greitai pripratau prie naujovių. Kas keisčiausia, kad artimiausi šeimos nariai net nepastebėjo skirtumo“, – šypsosi talentinga aktorė S. Vievesė, televizijos žiūrovams puikiai pažįstama iš tokių populiarių serialų kaip „Moterys meluoja geriau“ bei „Laisvės kaina. Partizanai“.

Kokios emocijos užplūdo išgirdus, jog dėl naujo vaidmens teks pasiryžti drastiškiems išvaizdos pokyčiams? Skaistė tikina, jog panašios, kaip kad sulaukus serialo prodiuserio Andriaus Urbanavičiaus skambučio su pasiūlymu tapti pagrindine serialo heroje – abiem atvejais, kaip sako pati aktorė, tai buvo stipriai gera nuojauta. „Pokyčiams pritariau nedvejodama, jau labai seniai man reikėjo pabėgti nuo paauglės įvaizdžio, tikiuosi, kad pavyko“, – sako žavią romantikę Moniką seriale vaidinsianti S. Vievesė.

Skaistė neslepia – visoms savo draugėms ji jau papasakojo apie ką bus naujasis serialas: „Apie meilę, draugystę, jaunos moters išgyvenimus, aistrą ir nuosmukius. Man patinka iššūkiai, šio projekto kūrybinė komanda pasiūlė galimybę kurti naują, man dar neatrastą charakterį personažą, labai tuo džiaugiuosi“. Seriale, kuriame bus visko – ir jaudinančios dramos, ir komiškų situacijų, ir net trilerio elementų, draugystės linija itin svarbi – nes į meilės paieškas stačia galva ners ne tik Skaistės įkūnijama Monika, bet ir jos geriausia draugė Silva (akt. Kristina Radžiukynaitė), o tose paieškose bus visko. „Aš pati tokios draugės, kuri pasirašytų mano visoms avantiūroms, neturėjau niekada, todėl mėgaujuosi Monikos ir Silvos nuotykiais“, – juokiasi žinoma moteris.

Ką pasirinkti – vedusį vyrą, kurį esi įsimylėjusį iki ausų? O gal – nerūpestingo gyvenimo vardan – turtingą verslininką? „Monika tiki meile iš pirmo žvilgsnio, visai kaip aš, bet jos silpnybė – didžiulis komforto ir prabangos troškimas. Šios dvi jos skirtingos pusės ir kelia visą sumaištį. Taip pat mes abi patinkame labai skirtingo tipo vyrams, tačiau yra pagrindinis skirtumas tarp mūsų – Monika nežino, ko nori, priešingai nei aš“, – pasakodama, kas sieja ir skiria Skaistę bei Moniką, juokiasi praėjusiais metais laimingai ištekėjusi ir savo svajonių vestuves Meilės saloje atšventusi S. Vievesė.

Naujas intriguojantis serialas, subūręs neeilinę aktorių komandą: Gintarę Latvėnaitę, Saulių Baltrūną, Zigmantą Baranauską, Neringą Varnelytę, Ramūną Šimukauską, Dainių Kazlauską, Džiugą Siaurusaitį, Sandrą Daukšaitę, Mantą Vaitiekūną, Josif Baliukevič ir daugybę kitų, LNK televizijos žiūrovus nudžiugins jau pirmąjį Naujųjų metų mėnesį.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder