Būti premjeru tinka bet kas, net ir G.Palucka

Būti premjeru tinka bet kas, net ir G.Palucka

„Socialdemokratų pirmininkas Gintautas Paluckas neabejoja, jog būtų puikus premjeras. O jei kam nors atrodo kitaip, tai tik todėl, kad ponas Paluckas neužima jokių pareigų, nepriiminėja sprendimų ir yra matomas rečiau nei kiti politikai. Tą patį galima pasakyti apie daugumą Lietuvos piliečių.

Vadinasi, premjeru gali būti bet kuris iš mūsų“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Nors pats ponas Paluckas savimi neabejoja, apklausos rodo, kad juo abejoja dauguma Lietuvos žmonių, matančių kitus kandidatus į premjero postą. Socialdemokratų pirmininko tai visai netrikdo.

„Apskritai, čia yra toks fenomenas, kad geriausias premjeras yra tas, kuris užima pareigas. Tu tik ateini į pareigas ir tampi tinkamiausiu“, - išmintį žarstė ponas Paluckas.

Politikas akcentavo, kad žmonės jo nemato premjero poste tik todėl, jog apskritai retai jį mato: „aš pareigų neužimu, sprendimų nepriiminėju“. Iš tiesų, ponas Paluckas nėra nei ministras, nei seimūnas, nei meras - kaip tu jį pamatysi?

Lietuvoje yra dar maždaug 2,8 mln. gyventojų, kurie apie save galėtų pasakyti lygiai tą patį. Jie aukštų pareigų neužima ir valstybinės reikšmės sprendimų nepriiminėja. Ir visi jie, vadovaujantis pono Palucko logika, puikiai tinka būti premjerais.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder