Bulvaras: Žmonės, atsikvošėkite!

Bulvaras: Žmonės, atsikvošėkite!

"Bulvaras" nugirdo, kad melnragiškiai verčiami iš lovų ir raginami šiandien skubiai apjuosti rankomis šiaurinį molą. Sakoma, iš Vilniaus atvyksta pats susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius, nes vyks išorinio uosto statybų pradžios iškilmės, į jūrą bus nuleidžiama kapsulė ateities kartoms. Siūloma vietoje kapsulės į sūrų jūros vandenį pamerkti patį ministrą, kad atsipeikėtų.

Nežinia, kas paleido tokią antį, gal politikai, gal koks melnragiškis, neperskaitęs informacijos iki galo. "Bulvaro" žiniomis, šiandien tikrai vyks iškilmės, ministras irgi atvažiuos, jeigu nuo pusiaukelės nepasuks atgal.

Tačiau priežastis visai kita - simboliškai bus pažymėta uosto molų rekonstrukcijos pradžia.

"Kaip jūs nesuprantate, juk tuos uosto vartus rekonstruoja dėl išorinio uosto, tik nesako žmonėms", - sako senas melnragiškis.

Tie, kurie nemano, kad tai išorinio uosto statybų pradžia, vis tiek piktinasi ir reikalauja pirmiausia apsaugoti skulptūrą "Pasivaikščiojimas su žuvimi", kurios žmogus vieniems primena buvusį Uosto direkcijos vadovą Arvydą Vaitkų, kitiems - dabartinį vadovą Algį Lataką.

Be to, jie vis tiek ketina eiti į piketą ir reikalauti, kad molų rekonstrukcijos metu klaipėdiečiams nebūtų uždrausta pasivaikščioti šiauriniu molu. Jeigu jų reikalavimas nebus patenkintas, jie boikotuos rinkimus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder