Bulvaras: Žiogas gali ir bėgti

Bulvaras: Žiogas gali ir bėgti

Penktadienį į "drive-in" kiną prie "Studlendo" susirinkę klaipėdiečiai galėjo įsitikinti, kad Žiogas moka ne tik groti (liežuviu), bet ir bėgti.

Ištikus krizei, kai dingo elektra ir subliūško ekranas, kuriame buvo rodomas filmas, renginių organizatorius ir vedėjas Remigijus Žiogas nesutriko. Greitai paliepęs ilgakojui krepšininkui Simui Galdikui skambinti telefonu ir ieškoti pagalbos, pats puolė savarankiškai spręsti bėdą.

Ko gero, žmonės taip greitai bėgančio Žiogo dar nebuvo matę - jis aplink "Studlendą" tikriausiai kokius tris ratus apibėgo, kol atrado, kodėl renginys liko be elektros.

Bet turbūt nereikia stebėtis Žiogo atletiškumu - prieš ketverius metus jis pasakojo, kad atrado bėgimą, ir nuo tol kasmet bėga 10 kilometrų "Vilties bėgime" ir kituose tokio tipo renginiuose. Šįkart atstumas buvo mažesnis, bet atsakomybė - kur kas didesnė.

Bet Žiogo dėka pavyko ir išgelbėti renginį, ir įrodyti, kad Klaipėda ne veltui turėjo Sporto miesto titulą. Medalio užkabinti ar rankos paspausti "Bulvaras", deja, negali, telieka tik viešai pagirti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder