Bulvaras: Sodoma ir Gomora uostamiesčio nesugriovė

Bulvaras: Sodoma ir Gomora uostamiesčio nesugriovė

Klaipėdos miesto širdyje, Teatro aikštėje, dvi dienas vykusio tarptautinio 12 šalių moterų paplūdimio tinklinio turnyras sulaukė pačių įvairiausių reakcijų.

Dauguma klaipėdiečių ir miesto svečių nuoširdžiai džiaugėsi dar vienu puikiu renginiu ir reginiu. Kaip tik tokiu, kurie atgaivina senamiestį ir kurių reikėtų rengti kuo daugiau.

Tačiau atsirado ir kitokių nuomonių. Kai kuriems niurzgliams užkliuvo tai, kad merginos žaidė labai nedaug prisidengusios savo sportiško sudėjimo kūnelius.

O kai kurioms davatkėlėms užkliuvo per trumpos mergaičių sportinės kelnaitės ir per plačiai išžergtos kojos, žaidžiant tinklinį.

Vienos žegnojosi, o kitos šaukė: "Kas leido tokią pornografiją miesto centre?"

Ką darysi, kiek žmonių, tiek ir nuomonių. Demokratija tam yra pasirengusi.

Labiausiai nustebino, kad atsirado ir vienas kitas vyras, kuris atvirai skundėsi, kad per daug seksuali paplūdimio tinklininkių išvaizda per karščius gali jiems sukelti insultą arba infarktą.

Tačiau mūsų liberaliame ir tolerancija garsėjančiame mieste atsirado ir tikrų vyrų. Tokių kaip Klaipėdos sporto muziejaus vadovas Algirdas Vaicekauskas.

Jis kaip tikras džentelmenas nepabūgo jokių apkalbų ir drąsiai nusifotografavo su turnyro nugalėtojomis sesėmis iš Ukrainos - Inna ir Iryna Makhno.

Kol uostamiestyje bus tokių šaunių vyrų, mūsų Klaipėdoje panašios sporto ir kultūros šventės vyks visą vasarą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder