Bulvaras: Sakote, vakcinos nuo COVID-19 juodojoje rinkoje nėra?

Bulvaras: Sakote, vakcinos nuo COVID-19 juodojoje rinkoje nėra?

Sunerimę verslininkai bando kažkaip išsaugoti savo versliukus, valdininkai gelbstisi nuotoliniais pasitarimais, o sukčiai, kaip ir visi kiti, nėrė į interneto platybes. Galima sakyti, jie pirmieji atsigavo pandemijos metu, nes yra labai išradingi. Mat nuolatos apgaudinėdami žmones patiria stresą, taip sakant, yra prie jo pripratę. Vagys laisvai gali pinigus ištraukti iš kišenės šiais laikais ir nuotoliniu būdu.

Kol bus lengvatikių, tol jiems duonos nepritrūks. Kad išvilioja pinigus iš žmonių už prekes, kurių jie neturi, tai jau klasika. Net buvęs garsus seimūnas, europarlamentaras Viktoras Uspaskichas ir tas įsivėlė į skandalą, neva pardavinėjąs neva ne vandenį, gydantį nuo COVID-19. Apie parduodamus preparatus, nuo kurių sulieknėsite mažiausiai per savaitę, o nagų grybelį išsigydysite per dieną, nėra ko ir kalbėti.

O labiausiai stebina tai, kad lietuvaičiai įsigudrino pardavinėti net vakciną nuo COVID-19: ir nebrangiai, ir dar po 5 švirkštus prideda. Žmonės abejoja tikrąja vakcina, o įsišvirkštęs nusipirkto pagal skelbimą iš "feisbuko" skysčio, tai jau tikrai būsi gudriausias - galėsi pirmas iškeliauti anapilin. Tikėti, kad juodojoje rinkoje galima įsigyti vakcinos - tas pat, kaip tuo, kad egzistuoja medis, ant kurio auga pinigai. Kad ir kaip keista, žmonės nori tuo tikėti. Neatimkime iš jų svajonės.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder