Bulvaras: Nuo COVID-19 žmonės gydosi net eketėse

Bulvaras: Nuo COVID-19 žmonės gydosi net eketėse

Jeigu paklaustumėte tų vyrų (žr. nuotrauką), ar jie nebijo užsikrėsti koronavirusu būdami tokie atviri aplinkai, maksimaliai apnuoginę kūnus, ant kurių gali sulipti visokie parazitai, jie jums paaiškintų, kad eketėje jokių virusų nėra. Jie taip yra atšaldę savo organizmą, kad net COVID-19 jis nepatinka. Parazitai eina šonan nuo tokių žmonių.

Policininkai, nors ir nedrąsiai, vis dėlto pasirodė ant kalniukų, nuo kurių masiškai slidinėja ar rogutėmis važinėjasi žmonės. Bet prie ekečių jie tikriausiai neina. O ar turėtų ateiti ir pareikalauti, kad vandenyje esantieji užsidėtų apsaugines kaukes, patikrinti, ar tie visi trys vyrai kartais nepriklauso trims skirtingiems ūkiams?

Kad ir kaip žavi drąsuoliai eketėje, tiems, kurie ilgai gulėjo šiltose lovose, niekur nėjo iš namų prisibijodami kovido, vieną dieną pašokti ir, nusprendus keisti veltėdišką gyvenimą čia ir dabar, net Dainius Kepenis nerekomenduotų nerti stačia galva į ledinį vandenį. Grūdintis reikia pamažu: iš pradžių įkišti vieną kojos pirštelį, po savaitės kitą ir t. t. Kadangi bent jau Klaipėdoje žiema ilgai neužsibūna, toks grūdinimosi metodas gali užtrukti ne vienerius metus, tad uostamiesčio gyventojams jis netinka. Kitas dalykas - nėra kur grūdintis. Negi išsigręši eketę prie Vakarų laivų gamyklos ir nersi į ją. Pavojinga, gali būti išgriebtas su kokiu nors kranu.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder