Bulvaras: Nėra meškos, nėra ir straipsnio

Bulvaras: Nėra meškos, nėra ir straipsnio

Rokiškio policininkai vakar oficialiai pranešė, kad atsisakė pradėti ikiteisminį tyrimą dėl nežinia kur dingusios Nikolajaus Zobovo "Ąžuolyno meškučių cirke" laikytos meškos Kvinos. To labai pageidavo gyvūnų teisių apsaugos aktyvistai, iškėlę versiją, kad meška galėjo ištrūkti į laisvę, nugaišti arba net būti nužudyta, siekiant išvengti jos konfiskavimo. Tačiau policininkai pareiškė nenustatę, jog su gyvūnu būtų elgtasi žiauriai. Tik labai įdomu, kaip? Apklausė Nikolajų ar šią savaitę į Vokietijoje esantį meškų rezervatą išgabentą antrąją cirko mešką Vipą?

Vargu ar pareigūnai galėjo suprasti draugės netekusio Vipo maurojimą ir tuo labiau patikėti N. Zobovo parodymais. Juk jis iš pradžių tikino, kad meška dingo, o vėliau ėmė pasakoti, kad neva susirgo ir nugaišo. Kur dėjo jos kūną, cirko savininkas neatskleidžia. Gal užkasė miške, lyg koks mafiozas.

Neprakalbinę nei meškos, nei N.Zobovo, Radviliškio policininkai nusprendė pasinaudoti senu, tačiau patikimu teisėsaugininkų metodu - nėra lavono, nėra ir straipsnio.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder