Bulvaras: Kur žiūri Darbo inspekcija?

Bulvaras: Kur žiūri Darbo inspekcija?

Akylas skaitytojas atsiuntė nuotrauką ir klausia - kur žiūri Darbo partija, t. y. jis norėjo pasakyti Darbo inspekcija. Žinoma, ir partija galėtų pasižiūrėti, nebūtų pro šalį. Žmonės dirba pačiame Klaipėdos centre, tokiame aukštyje ir be jokių apsauginių diržų. Gerai, jiems viskas dzin, jie įpratę, jie ereliai, bet užtat erzina tvarkingus klaipėdiečius, kuriuos apima siaubas, tokius vaizdus pamačius.

O atsakymas į klausimą, kur žiūri Darbo inspekcija, labai paprastas - į kompiuterių arba išmaniųjų telefonų ekranus, nes, ko gero, tebedirba nuotoliniu būdu.

Dabar nelaimingų atsitikimų darbe niekas neskaičiuoja, nes reikia sugaudyti užsikrėtusiuosius koronavirusu. Dabar visi dar tebeskaičiuoja tik juos, tik tuos, kurie pasveiko ar, neduok Dieve, mirė.

Net jeigu ir nebūtų karantino, Darbo inspekcija pasiteisintų, kad prie kiekvieno darbininko po inspektorių nepastatysi. Taigi skęstančiųjų gelbėjimas yra jų pačių reikalas. Nebent darbdavys, pamatęs nuotrauką laikraštyje, atskaitys jiems moralą, tai dirbdami miesto centre prisiriš - dėl akių.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder