Bulvaras: Kodėl valdžia bėga iš centro?

Bulvaras: Kodėl valdžia bėga iš centro?

Kodėl valdžia bėga iš centro?

Bulvaro pagrindinis biuras įsikūręs uostamiesčio centre, todėl mums, kaip ir visiems šalia gyvenantiems, ne vis vien, kokie garsai ir kokie kvapai sklinda. Ir jokio skirtumo, iš kurios pusės tarša ir triukšmas skverbiasi. Todėl mes visada palaikysim gero kvapo ir raminančios tylos gerbėjus. Todėl niekuomet neliksime abejingi klaipėdiečių nuomonei.

Kažkurią dieną gavome mūsų neetatinio talkininko laišką, kurį cituojame be kupiūrų: "Sėdim vieną vakarą su žmona ir gurkšnodami vyną perskaitėm "Vakarų ekspreso" straipsnį apie šiandieninę uosto taršą centre, - rašo mūsų agentai. - Kilo mintis pasiūlyti Bulvarui pasidomėti kiek miesto ir uosto didžiausių įmonių vadovų gyvena Klaipėdos centre? V. Grubliauskas - Melnragėje, J. Simonavičiūtė, A. Vaitkus, A. Drungilas, M. Armonaitis - Žaliam Slėnyje! V. Šileika - Plytinės mikrorajone. Pasidomėkite, ar centre gyvena S. Budinas, A. Šulcas ir kiti... Kodėl miesto ir uosto vadovai bėga iš miesto? Kaip, vadovaujantis mėlynuoju proveržiu, galima sugrąžinti tautą į Klaipėdos centrą, kai pirmieji asmenys iš jo sprunka. Gal kalta tarša?"

Bulvaras nėra toks kategoriškas kaip šio laiško autoriai ir tvirtai laikosi pozicijos, kad gyvename liberaliame mieste, kuriame kiekvienas turi teisę rinktis gyvenamąją vietą pagal finansines išgales, pageidavimus, gyvenimo poreikius.

Tačiau kuo mes, bulvariečiai, blogesni? Kodėl mes turime būti įkalinti pačiame senamiestyje? Mums irgi ošiantys berželiai patinka.

Todėl labai prašau, nenustebkite jei vieną gražią dieną, atėję į redakciją, rasite ant užrakintų durų tokio turinio raštelį: "Bulvaro biuras išsikėlė į Karklės gyvenvietę."

Juokas pro ašaras

Nusipirkau tabletes kelti intelektui. Bet nesugebėjau atidaryti pakuotės.

Anekdotai

- Gal iškrečiam Jonui pokštą ir į stiklinę vietoj limonado pripilam degtinės?

- O gal geriau man tokį pokštą iškrečiam?

***

Koncerte:

- Klausyk, o čia Bachas ar Bethovenas?

- Nežinau. Jis į mus nugara stovi.

***

Važiuoja gruzinas dideliu raudonu mersu. Sustabdo patruliai.Pasikviečia į savo automobilį, o ten sėdi trise ir sako:

- Laba diena, mes norėtumėm pamatyti jūsų vairuotojo pažymėjimą.

Gruzinas:

- Va, tau 100 baksų, tau 100 baksų ir tau 100 baksų.

- Ne, jūs mus ne taip supratote - mes jūsų dokumentus norime pamatyti.

- Gerai, tau 200 baksų, tau 200 baksų ir tau 200 baksų.

- Ne,mes norime iš jūsų teisių!

- Gerai, štai tau teisės, tau teisės ir tau teisės.

***

Burundukai labai atsargūs gyvūnėliai. Jie atsistoja ant užpakalinių kojyčių ir dairosi, ar neatbėga lapė, ar neatskrenda vanagas, ar neatšliaužia gyvatė, ir dažniausiai gauna su bamperiu per galvą.

Bulvaroskopas

Jeigu pinigus matuotume krūvelėmis, tai pas mane - duobelė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder