Bulvaras: Kandidatai į merus nesisveikina?

Bulvaras: Kandidatai į merus nesisveikina?

Kokių tik skundų ir pranešimų apie kandidatus į Klaipėdos miesto merus pastaruoju metu nesulaukia redakcija.

Neseniai paskambinęs vyras pranešė ne kokį nors "pletką", o tikrą įvykį, nutikusį praėjusį antradienį miesto poliklinikoje. Tiesa, pats jis jo nematė, bet jam visa tai pasakojo labai artimas žmogus.

Kandidatas (vardas ir pavardė redakcijai žinomi) apsilankė pas vyriausiąjį miesto poliklinikos gydytoją. Prie jo durų gydytojos laukė, kol jis išeis ir jos galės patekti pas vadovą.

"Ir išėjo kandidatas iš kabineto - nei labas, nei sudie joms. Gal ir menkniekis, bet parodo, koks šis kandidatas yra žmogus. Kiti, kurie kandidatuoja, yra nuolankūs žmonės, viską. Gal jis tik žemumoms nusilenkia, nes daugiau balsų, o gydytojoms - jau ne. Jūs jo paklauskite, kodėl jis nesisveikina, kodėl taip arogantiškai elgiasi. Juk kiekvienas paprastas žmogus, net mokinukas pasisveikina. Ar jūs sutinkate su tuo?", - klausė rinkėjas.

"Bulvaro" patarimas - mieli kandidatai, neatsipalaiduokite ir poliklinikoje nes, visur esate stebimi akylų akių. Namie užsidangstykite langus. Ir jau tikrai sveikinkitės su visais paduodami ranką, blogiau tikrai nebus, juo labiau kad ilgai laukti, kol galėsite vaikščioti užrietę nosis, nebereikės.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder