Bulvaras: Joninių pagirios

Bulvaras: Joninių pagirios

Sekmadienį Danės skvere aktyvūs klaipėdiečiai ir užklydę svečiai pakiliai šventė Jonines, arba Rasas, arba Kupolę. Kol vyksta ginčai, kaip iš tikrųjų turi būti vadinama ši šventė, geriau parašysime visus tris pavadinimus.

Be Joninių laužo ir Klaipėdos mero apsilankymo šventėje, bene įspūdingiausios buvo žolinės skulptūros. Dieną prie jų žmonės fotografavo savo vaikus, aplankė ir džiaugėsi kiekviena jų.

O ką kalbėti apie trumpiausią Joninių naktį, kai sutemus jos buvo apšviestos kaip scenoje roko žvaigždės, kai kurios netgi taip pat skendėjo dūmuose. Prie jų dar daugiau buvo norinčiųjų fotografuotis. Tiesa, ne visiems vaikams naktį jos patiko, bet vis tiek buvo tempiami prie jų fotografuotis. Gal jau buvo pavargę, o gal išsigandę. Apšviestos žolinės būtybės buvo dar gražesnės ir įspūdingesnės ir, žinoma, paslaptingesnės, tiesiog mistinės, netgi keliančios šiurpą.

Ir kaip skaudu buvo pamatyti tas scenos žvaigždes po tokio puikaus pasirodymo pirmadienį taip tiesiog suverstas į sunkvežimį. Tai jau tikrai - labai trumpa ta žvaigždžių šlovės akimirka.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder