Bulvaras: Iš uosto kranų gyventojai nestebimi

Bulvaras: Iš uosto kranų gyventojai nestebimi

Norėdami patenkinti dėl visko protestuojančių klaipėdiečių versiją, esą uosto kranininkai su žiūronais dairosi į netoliese stovinčių gyvenamųjų namų langus, "Bulvaro" agentai tirtančiomis kojomis užlipo į šį kraną, kurio kabina yra maždaug 25 metrų aukštyje (žr. nuotr. - visu ūgiu netilpo į kadrą). Deja, žiūronų jame nebuvo. Negana to, kabinoje sėdėjo gana simpatiška moteriškė. Tad nerimauti galėtų nebent Klaipėdos vyrai. Beje, ji buvo be kaukės. Kažin ar koronavirusas bijo aukščio? Atsakymo į šį klausimą mokslininkai dar nedavė.

Į "Klaipėdos Smeltės" kranus, vadinamus mėlynosiomis žirafomis, kurių kranininko kabinos yra 50 metrų aukštyje (prilygsta dviem dešimtaukščiams namams sudėtiems vienas ant kito), dovanokite, mūsų agentai atsisakė lipti, nors į juos kelia liftas. Nemanė, kad verta rizikuoti, nes iš tokio aukščio, kas vyksta klaipėdiečių butuose, be specialių karo žvalgybos žiūronų vis tiek nepamatysi.

Užtat bekopinėdami žemaūgiais uosto kranais jie sužinojo įdomų dalyką: vienas politikas ("Bulvarui" žinoma ir pavardė, ir batų dydis) savo baigiamąją rinkimų kampanijos kalbą žada sakyti klaipėdiečiams iš vieno uosto kranų - kaip Hitleris iš Klaipėdos dramos teatro balkono. Jis mano, kad taip tikrai nepažeis karantino reikalavimų. Dabar politikas ieško labai galingo garsiakalbio ir galinčiųjų padėti jį gauti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder