Bulvaras: Į jūrą - nervinį niežulį nuplauti

Bulvaras: Į jūrą - nervinį niežulį nuplauti

Kas nutiko savaitgalį klaipėdiečiams? Visi, kas tik galėjo, puolė prie jūros, pamiršę ar nusispjovę į koronavirusą. Kad jūroje ties Melnrage sekmadienį pasirodė teršalai, suprantama, jie nebuvo negirdėję, nes nė vienas politikas dėl smarvės triukšmo nespėjo sukelti.

Na, ir kas, kad užsikrėtusiųjų daugėja ir Lietuvoje, ir pasaulyje, pasveikusiųjų - taip pat. O ką galite pasiūlyti? Sėdėti užsidarius troškiame daugiabučio butelyje ir bezdėti iš baimės kaip kokiam šeškui? Vis tiek išlįsi į parduotuvę, čiupsi už rankenos, o ant jos, žiūrėk, jau sėdi COVID-19 ir tavęs laukia.

Besiveržiančius prie jūros žmones tikrai galima suprasti. Kentėjo per karantiną ir, ko gero, jis vėl sugrįš, vėl reikės užsidaryti narve. O puoli į šaltas jūros bangas ir tokia palaima apima, viską pamiršti. Atrodo, kad tą nervinį niežulį dėl koronos, dėl besitraukiančios ekonomikos, dėl visų neramumų šalyje ir pasaulyje kaip ranka nuima.

Be to, sūrus jūros vanduo virusui tikrai neturėtų patikti. O ir tarp gulinčių pliaže kaip silkių žmonių jis negali plisti, kai taip kepina saulė - turėtų iškepti kaip keptuvėje ir būti nepavojingas.

Kiek čia žmogus gali tas kinkas drebinti? Kas, kad atsakingosios institucijos susigriebusios už galvų, kad Aurelijus Veryga savaite anksčiau parpūtė iš atostogų, jų toks darbas - įspėti. Kai kurie klaipėdiečiai įsitikinę - jūra viską gydo.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder