Bulvaras: Drakonas dvesia?

Bulvaras: Drakonas dvesia?

Į "Bulvaro" redakciją paskambinęs vyras pranešė, kad Klaipėdos mieste dvesia drakonas. Pirma mintis: girtas, pagiringas, apsirūkęs, užsikrėtęs koronavirusu... Bet vienas reporteris vis dėlto nuėjo į nurodytą vietą. Žiūri - tikrai drakonas. Pašaukė "kac kac kac" - neatsiliepė.

Kiek jaunieji klaipėdiečiai save atmena, tiek tas drakonas vasarą lankosi Lietuvos uostamiestyje. Nors jau labai suseno ir yra rizikos grupėje, neišsigando koronaviruso, nes pats yra virusas. Šitiek metų gąsdina taikaus miesto gyventojus. Beje, visai netoli jo yra uostamiesčio miegamieji rajonai. Sakoma, naktimis jis riaumoja iš ilgesio. Vaikai jo labai bijo, bet lenda jam tiesiai į gerklę ir taip įveikia savo pirmąją baimę.

Iš tikrųjų tai tas drakonas Klaipėdoje lankysis tol, kol jam nebus paaukota gražiausia ir gudriausia Klaipėdos miesto savivaldybės darbuotoja. Iki šiol buvo aukojami tik vyrai, bet jis jų neėdė, išspjovė. Tol, kol turės jėgų, senasis drakonas vis dėlto lauks pažadėtosios Savivaldybės gražuolės. Savanorės netinka, nori tik tos vienintelės.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder