Bulvaras: Ar Aušra Maldeikienė yra Naglio Puteikio žmona?

Bulvaras: Ar Aušra Maldeikienė yra Naglio Puteikio žmona?

Seimo narius Aušrą Maldeikienę ir Naglį Puteikį sieja kažkoks paslaptingas, bet stiprus ryšys. Pirmoji seka kiekvieną antrojo žingsnį ir paskui kolegą vanoja feisbuke. Liaudies išmintis sako: muša, vadinasi - myli...

Iš pirmo žvilgsnio šiuos politikus sieja tik tai, kad abu priklauso Mišriai Seimo narių grupei. Joje susirinko labai marga kompanija, vien dėl priklausymo grupei ryšys neturėtų būti labai stiprus.

Kodėl tuomet ponia Aušra registruoja kiekvieną pono Naglio žingsnį? Net labai tiksliai registruoja.

Trečiadienį ponia Aušra užfiksavo, kad kolega į Audito komiteto posėdį atėjo 9.59 val. ir paliko jį 10.02 val.

Ketvirtadienį pasirodė naujas pranešimas: "Šiandien, kaip ir visada, Seimo salėje nėra Puteikio. Darbo vietoje sėdėjo gal 15 minučių. Dar lakstė Seimo salės pakraščiais kurį laiką, gal pusvalandį, o dabar jau nėra."

Net žmona, įtarusi vyro ketinimus sukti netinkama kryptimi, neprižiūrėtų jo taip stropiai.

O juk ponas Naglis yra vedęs visai ne ponią Aušrą.

Čia, matyt, kitokie, politiniai, jausmai, bet juose neapykantą nuo meilės taip pat skiria tik vienas žingsnis.

Vakarų Lietuvos automobilių statymo ypatumai an16-2

Dienraščio "Vakarų ekspresas" redakcija tęsia konkursą "Automobilių statymo ypatumai". Suradę netaisyklingai arba įžūliai draudžiamose vietose pastatytus automobilius, fotografuokite pažeidimus ir nuotraukas įkelkite interneto svetainės www.ve.lt skiltyje "Konkursai" arba siųskite el. paštu [email protected].

Atsuntė Kęstutis.

Linas Linkevičius skelbia balsų pirkimo aukcioną an16-3

Vos tik liberalai spėjo pasiūlyti įsteigti vienmandatę Seimo rinkimų apygardą užsienio lietuviams, užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius juos perspjovė ir pasiūlė įsteigti dvi. Gal tuoj prasidės aukcionas? Įdomu, kuris politikas pirmas pasiūlys įkurti tris apygardas.

Jei vyksta aukcionas, reiškia - kažkas perkama. Šiuo atveju politikai pamatė, kad visai apsimoka pamaloninti užsienio lietuvius ir gražiomis kalbomis ar pasiūlymais nusipirkti jų balsus.

Mat užsienio lietuviai gan aktyviai dalyvavo gegužės rinkimuose, turbūt ne be referendumo pagalbos. Referendumo per kiekvienus rinkimus neskelbsi, taigi reikia kitų būdų dėmesiui patraukti.

Štai Liberalų sąjūdžio frakcija Seime pasiūlė steigti užsienio lietuviams apygardą. Ponas Linkevičius yra buvęs krašto apsaugos ministras, o dabar užsiima užsienio politika, todėl puikiai supranta, kas yra ginklavimosi varžybos.

Jei liberalai siūlo vieną, jis privalo pasiūlyti dvi. Dvi vienmandatės užsienio apygardos - du mandatai.

Ponui Linkevičiui, kuris Lietuvoje per 2020 m. rinkimus turbūt neturės realių šansų nei vienmandatėje, nei daugiamandatėje, tai gali tapti išsigelbėjimu.

Skyrybas vilkinančiai A. Jolie B. Pittas pateikė ultimatumą an16-4

Praėjo jau beveik treji metai, kai Holivudo aktoriai Angelina Jolie ir Bradas Pittas bendru sutarimu pradėjo skyrybų procesą. Kol jis bus užbaigtas, gali praeiti dar tiek pat laiko, mat A. Jolie specialiai vilkina procesą. To neapsikentęs aktorius su savo teisininkų komanda ėmėsi tam tikrų veiksmų.

B. Pitto advokatas bylos teisėjo paprašė nustatyti galutinę datą, iki kada privalo būti pasirašyti dokumentai. Kitu atveju moteriai reikės susimokėti piniginę baudą.

Prieš keletą mėnesių buvo pasirodžiusi informacija, kad A. Jolie skyrybų procesą vilkino tikėdamasi, kad jai tokiu būdu pavyks susigrąžinti B. Pittą.

Tačiau šį pasiūlymą aktorius atmetė norėdamas išlaikyti šiltus ir draugiškus santykius su moterimi dėl jų šešių vaikų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder