A.Zuokas užsimojo nuversti D.Trampą

A.Zuokas užsimojo nuversti D.Trampą

Artūras Zuokas skelbia, kad europiečiams (taip pat ir lietuviams) laikas įsikišti į JAV prezidento rinkimus ir pastatyti į vietą Donaldą Trampą. Pastarasis turbūt skaniai pasijuoktų, jei apskritai žinotų, kas tas Zuokas. O šis turbūt nesupranta, kad buvusio Vilniaus mero grasinimai JAV prezidentui yra tas pats, kas drambliui - musės zyzimas,- ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Iki šiol kišimusi į JAV rinkimus dažniausiai kaltinta Rusija. Dabar Kremliui teks slėptis po lapais, nes į žaidimą įsijungė didis politikos veikėjas. Na, bent jau taip save vertina Zuokas, pralaimintis vienus rinkimus po kitų.

Kur jau Kremliui iki jo... Buvęs Vilniaus meras ragina nuversti piktadarį Trampą ir įsivaizduoja žinąs, kaip tai padaryti. Zuokas priminė, kad JAV gyvena didelės Europos tautų diasporos.

Reikia kreiptis į jas ir paprašyti, ginkdie, nebalsuoti už Trampą. Štai kaip viskas paprasta Zuoko plane.

Realybėje viskas gerokai sudėtingiau. Jei Zuokas kreiptųsi į lietuvių diasporą, ši geriausiu atveju jo neišgirstų, o blogiausiu pasielgtų priešingai ir balsuotų už Trampą, taip įvertindama eksmero „nuopelnus" Vilniui bei visai Lietuvai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder