Ar A.Maldeikienė uždroš kočėlu N.Puteikiui

Ar A.Maldeikienė uždroš kočėlu N.Puteikiui

„Tarp dviejų Seimo narių subrendo rimtas konfliktas, primenantis šeimyninį barnį. Naglis Puteikis politiškai pasipiršo Aušrai Maldeikienei, ši pasiūlymą labai griežtai atmetė. Konflikte minima dar vieno politiko pavardė, taigi reikalas kvepia ir meilės trikampiu“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose".

Ponas Puteikis neatsargiai leptelėjo, kad tuo atveju, jei laimėtų prezidento rinkimus, pakviestų į savo komandą ponią Maldeikienę. Tikrai neatsargiai, nes visi patyrę politikai turėtų suprasti, jog šios kolegės geriau neerzinti.

,,Poną N.Puteikį griežtai raginu nustoti manipuliuoti mano vardu, priešingu atveju, jam maža nepasirodys“, - atkirto ponia Maldeikienė. Gerai, kad santykius politikai aiškinosi per žiniasklaidą, o ne akis į akį, nes maža išties nepasirodytų.

Beje, ponia Maldeikienė neslepia, kad ponas Puteikis jos nemalonę užsitraukė dėl konkrečios priežasties - jis neva pardavė Centro partiją europarlamentarui Antanui Guogai.

Štai ir tas trečias asmuo. Kai į sceną išeina ponas Guoga, konfliktų artimoje politinėje aplinkoje rizika visada išauga.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder