A. Maldeikienė po susidūrimo su A. Macijausku: "Jis - aiškus idiotas"

A. Maldeikienė po susidūrimo su A. Macijausku: "Jis - aiškus idiotas"

Europarlamentarė Aušra Maldeikienė pirmadienį įsivėlė į konfliktą su buvusiu Lietuvos krepšinio rinktinės gynėju Arvydu Macijausku. Socialiniame tinkle "Facebook" politikė įkėlė krepšininko nuotrauką lėktuve, o greta jos ir pasidalino nemalonaus susidūrimo įspūdžiu. "Jaunas vyras man lėktuve plėšo akis, kad drįsau paprašyti leisti atsisėsti, nes jis kuičiasi su vaikais labai ilgai, o man šįkart po chemoterapijos silpna.

Pareiškė, kad esu sena, baisi, prisidariusi plastinių operacijų, nemačiusi vyro jau 20 metų (kuo tas žmogus laiko save, sunku pasakyti, nes galvojau, kad jis vyras).

Įdedu jo nuotrauką. Kadangi sakė, jog už tokias kaip aš "Facebook" esantys aktyvūs dirbantys žmonės nebalsuoja, o balsuoja tik kompiuterio nematę ubagai iš Pašilaičių, gal jam parašykit, jei žinot, kas jis", - įspūdžius aprašė A. Maldeikienė. Politikė pridūrė, kad krepšininkas jai uždavė ir ne vieną nemalonų klausimą.

"Gyvenime jokių problemų neturiu, o čia tokį skandalą sukėlė. Daug pasakoti, bet mano šeimą išvadino idiotais", - lrytas.lt sakė A. Macijauskas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder