"Žvaigždžių duetų" grandams iššūkį mes muzikalioji Liepa

"Žvaigždžių duetų" grandams iššūkį mes muzikalioji Liepa

"Jau seniai norėjau dalyvauti LNK "Žvaigždžių duetuose", bet vis negaudavau kvietimo. O šiemet pakvietė ir labai labai apsidžiaugiau", - sako kylanti žvaigždė, naujasis Lietuvos scenos atradimas atlikėja Liepa Mondeikaitė, nuo sausio 21-osios drauge su kitais atlikėjais pasirodysianti ilgiausiai rodomame ir populiariausiame muzikiniame šou Lietuvoje "Žvaigždžių duetai".

Liepos partneris – skandalinga pramogų pasaulio asmenybė, kol kas laikoma paslaptyje. "Galiu pasakyti tik tiek – jis įdomus savo pareiškimais ir pasisakymais, o mūsų muzikinis skonis sutampa 99 proc. Mes esame užsidegę nuversti daug kalnų "Žvaigždžių duetuose", - sako Liepa.

Pasak atlikėjos, jai smagu ir tai, kad pasirodys šeštajame "Žvaigždžių duetų" sezone, kuriame dėl geriausiųjų vardo susikaus projekto laimėtojai ir stipriausi dalyviai – Deivis ir Renata, Mia ir Giedrius Leškevičius, Irūna ir Marius Jampolskis, Natalija Bunkė ir Cololo.

"Susikauti su šiais grandais – didelis iššūkis, jie labai stiprūs. O kuo sunkesnė kova, tuo įdomiau, - sako Liepa. – Mes neketiname jiems nusileisti".

Pasak Liepos, dalyvavimas tokiame šou kaip "Žvaigždžių duetai" priverčia iš esmės pasitempti. "Reikia perklausyti šimtus dainų, prisiminti geriausius kūrinius, išbandyti pačius įvairiausius", - sako Liepa.

"Žvaigždžių duetai" – nuo sausio 21 dienos, šeštadieniais 19 val.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder