Violeta Mičiulienė: "Taip, aš tapau milijoniere"!

Violeta Mičiulienė: "Taip, aš tapau milijoniere"!

Ar galite patikėti, kad būna stebuklų, kai tiesiai į rankas nukrenta... dideli turtai. Kad žmogus, kuris visą gyvenimą dirbo, vargo, nedalyvavo loterijose ir nesitikėjo jokių malonių, staiga su kaupu apdovanojamas likimo? Dar visai neseniai žinoma humoristė Violeta Mičiulienė tokias istorijas būtų pavadinusi pasakomis. Todėl tai, kas nutiko jai pačiai, dar labiau neįtikėtina. "Taip jau nutiko, kad man atiteko palikimas. Toks didelis palikimas", - laidai "Neišgalvoti gyvenimai" prisipažino Violeta Mičiulienė.

Šiuo metu moteris vėl šypsosi ir švyti. Priežastis - ne tik labai pagerėję finansiniai reikalai, bet ir mylimas vyras bei širdžiai mieli darbai. Tačiau kaina, kurią teko sumokėti už dabarties laimę, iš tiesų didelė. Prieš gerą pusmetį iš viešumos populiarioji laidų vedėja buvo dingusi ne šiaip sau. Įvykių, kurie dėjosi Violetos kasdienybėje, ji nelinkėtų nė pikčiausiam priešui. Mažai kas įtarė, kad ta, kuri linksmino kitus, realiame gyvenime tik ir telaukia dar vieno likimo smūgio.

Avarijos, vagystės, artimųjų ligos ir netgi mirtys. Violetos Mičiulienės nelaimių maratonas prasidėjo prieš kelerius metus. Tuomet, kai tiesiai iš jos namų kiemo Panevėžio rajone, Subačiaus miestelyje, kaip į vandenį pradingo apynaujis humoristės automobilis, paskui įvyko skaudi avarija, kur tik per plauką buvo išvengta aukų. O dar vėliau – antrojo jos automobilio vagystė. Tačiau dabar Violeta švyti.

Jau šį antradienį 20.30 val. gyvenimo būdo laidoje "Neišgalvoti gyvenimai" - išskirtinis Violetos Mičiulienės interviu apie paveldėtus turtus, mylimą vyrą ir įveiktą nelaimių ruožą. Vedėjas – Jokūbas Bareikis.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder