Televizijos pliusai ir minusai pagal Džiugą Siaurusaitį

Televizijos pliusai ir minusai pagal Džiugą Siaurusaitį

Aktorius ir televizijos laidų vedėjas Džiugas Siaurusaitis (43) prisipažįsta, kad televizijoje labiausiai negali pakęsti pokalbių šou, o nepraleisti stengiasi kulinarinių Džeimio Oliverio (Jamie Oliver) laidų. Dar viena jo aistra - filmai, deja, jų pasirinkimas per televizorių aktoriaus nedžiugina.

Kulinarinės laidos +

Žiūriu ir jas labai mėgstu. Patinka Džeimio Oliverio laidos. Kartais pasižiūriu ir „Beatos virtuvę“, bet kadangi ji moteris, gamina daugiau moteriškų dalykų - keksiukų, užtepėlių, o Oliveris - šonkauliukai, kepsniai ir pan. Todėl kai tik turiu laiko, nepraleidžiu.

Šokių laidos +

Pirmosios šokių laidos man patiko. Ypač kai komisijoje sėdėjo Jurijus Smoriginas ir Vytenis Pauliukaitis. Jie kurdavo pagrindinį šou.

Humoro laidos -

Nežiūriu jų. Tiesą sakant, nei lietuviškos, nei rusiškos humoro laidos manęs nedomina. Man patinka tokio pobūdžio, kokias kuria amerikiečiai, pavyzdžiui, „Conan O’Brien Show“, patinka britų humoras.

Naujienų pasikartojimas -

Jei televizorius namuose būna įjungtas visą vakarą, vieną kartą išgirstu kokią nors naujieną paprastose žiniose, paskui ją pradeda anonsuoti vakaro žiniose. Ta pati informacija pranešama ir per kitus kanalus, todėl tas ima truputį erzinti. Bet suprantu, kad tai ne televizijų kaltė.

Filmų pasirinkimas -

Filmus labai mėgstu, bet per televizorių man jų mažoka. Dažniausiai rodomi jau matyti, tad įvairovės trūksta.

Pokalbių šou -

Tai vienas mano nemėgstamiausių laidų formatų. Kalbu tiek apie politinius, tiek apie pramoginius pokalbius. Iškart perjungiu kanalą. Pramoginės pokalbių laidos yra visiška nesąmonė - sukviesti tie patys žmonės, kurie dedasi kažkokiais specialistais. Tai yra kažkas klaikaus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder