Skaiva parašė dainą apie keturkojus

Skaiva parašė dainą apie keturkojus

„Ne tik mes, bet ir labai daug mūsų gerbėjų džiaugiasi, kad laida bus pradėta rodyti jų mėgstamiausiu kanalu ir labai patogiu laiku – sekmadieniais 10.30 val. Daug žiūrovų visą vasarą laukė laidos, o tai rodo, kad praėjusiame sezone TV8 kanale mums pavyko sukurti kokybišką, linksmą ir naudingą pramoginę laidą apie gyvūnus“, – pasakoja Skaiva Jasevičiūtė, kurios vedama laida „Keturkojis šou“ jau nuo rugsėjo 9 dienos bus TV3 eteryje.

Esminių pokyčių „Keturkojis šou“ nežada, tačiau laidos kūrėjai jau spėjo atnaujinti savo studiją. „Į ją toliau kviesime visus norinčius žiūrovus su savo augintiniais. Kaip ir praėjusį sezoną, vien tik mūsų laidoje gyvūnai pradės ‚kalbėti‘. Ką jie pasakys, tik transliacijos metu sužinos ir patys jų šeimininkai. Juk kiekvienam keturkojo augintojui smalsu, ką apie jį galvoja numylėtinis“, – pasakoja Skaiva.

S. Jasevičiūtės pagalbininkas laidos vedėjas taksas Marselis per vasarą nepamiršo esąs ekrano žvaigždė, todėl jau šį sekmadienį „Keturkojo šou“ premjeroje išdidžiai užims savo vietą ant sofos. Tiesa, „vaikinas“ per kelis mėnesius priaugo svorio, todėl dabar atkakliai sportuoja, kad susigrąžintų buvusias žvaigždiškas formas.

„Keturkojis šou“ ir toliau lankysis žinomiausių Lietuvos žmonių ir ne ką mažiau populiarių jų augintinių namuose: jau šį sekmadienį TV3 žiūrovai susipažins su TV3 laidų „Stebuklų šalis“, „Be komentarų“ vedėjo ir projekto „Šok su manimi“ dalyvio Algio Ramanausko katinu Koksu.

Visada dėmesio centre esantis laidos vedėjas garsiausias Lietuvoje pudelis-stilistas ir visų vakarėlių svečias Bantas Pudeliavičius sekmadienio rytą patikrins „X Faktoriaus“ teisėjos Rūtos Ščiogolevaitės ir projekto vedėjo Marijaus Mikutavičiaus stilių – ne tik nepagailės labai stilingų klausimų, bet ir kritikos strėlių pašnekovų išvaizdai.

„Keturkojo šou“ premjeroje laukia ir nauja laidos daina, kurią pristatys projekto „Šok su manimi“ dalyvis Petras Daunys. Mėgstamiausiam dainininko kūriniui „Ain‘t no sunshine when she‘s gone“ naujus žodžius sukūrė pati laidos vedėja S. Jasevičiūtė. Ar gyvūnų pasaulyje sužibės naujas muzikinis hitas, paaiškės jau šio sekmadienio rytą 10.30 val. per TV3.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder