Simona Burbaitė: Televizijai trūksta naujų veidų

Simona Burbaitė: Televizijai trūksta naujų veidų

Simona Burbaitė - modelis, tinklaraštininkė, nuomonės formuotoja, kuri dažnai filmuojasi TV laidose ir neblogai pažįsta televizinę virtuvę. Ir vis tik laiko žiūrėti televizorių ar eiti į kino teatrą mergina turi mažai, o ir tai, ką mato, ne visada džiugina. Jos, kaip jauno žmogaus, nuomone, televizija turėtų nebijoti keistis.

- Simona, vis daugiau žmonių teigia neturintys ir nežiūrintys televizoriaus. O koks jūsų santykis su televizija?

- Per intensyvų gyvenimo tempą laiko net sau nelieka, ką jau kalbėti apie laisvalaikį prie televizoriaus. Kai turiu laisvo laiko, mieliau jį leidžiu su mylimais žmonėmis, keliauju, skaitau knygas.

- Tuomet ką tais nedažnais atvejais žiūrite per televizorių?

- Dažniausiai žiūriu žinias, labai retai - pokalbių laidas ir filmus.

- O ko nemėgstate žiūrėti?

- Banalių laidų. O konkretinti, kas yra banalu, nenorėčiau (šypsosi).

- Pati rašote tinklaraštį, dalyvaujate įvairiuose renginiuose, filmuojatės TV laidose, pažįstate žinomų veidų. Taigi tą televizinę bei kino virtuvę žinote. Kaip jums tas vidus? Ar viskas yra taip, kaip atrodo žiūrovams?

- Dalyvavau ne viename laidos filmavime ir ne vienoje televizijoje, tad galiu patvirtinti, kad žiūrovas mato tik aisbergo viršūnę. O juk kokia komanda yra „už kadro“ - redaktoriai, prodiuseriai, operatoriai, žurnalistai, stilistai, makiažo ir šukuosenų meistrai... Retas žiūrovas apie tai susimąsto.

- Kokius filmus, jų žanrus renkatės žiūrėti?

- Įvairiai, priklauso nuo nuotaikos - kartais norisi komedijos, kartais - romantinės dramos, o kartais - rimto detektyvo ar net siaubo filmo. Man viskas įdomu.

- O kada paskutinįkart buvote kino teatre?

- Jeigu atvirai, nebuvau kino teatre daugiau nei mėnesį. Net nebepamenu, kokį filmą žiūrėjau!

- Jūsų, kaip jauno žmogaus, patarimas, ką televizijose būtų galima pakeisti, patobulinti, kad pritrauktų tą auditoriją, kuri dabar nėra itin susidomėjusi tuo, kas rodoma?

- Man pačiai televizijoje trūksta tikrai kokybiško ir įdomaus turinio, kuris būtų aktualus jaunam, veikliam žmogui. Taip pat manau, kad nauji televizijų veidai irgi galėtų padėti pritraukti auditoriją. Gaila, kad šiuo metu skiriama labai mažai dėmesio naujų vedėjų atrankoms ar mokymams. Todėl galiu tik palinkėti televizijai nebijoti keistis!

- O jeigu turėtumėte galimybę kurti savo laidą - kokia ji būtų?

- Labai svarbu kokybiškas ir įdomus turinys. Tikriausiai laida būtų orientuota į moteris, tad, manau, ji būtų susijusi su kelionėmis, sveika mityba, mada, grožiu ir sportu. Ir ką gali žinoti, gal vieną dieną taip ir bus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder