Robertas Petrauskas: "Viskas priklauso nuo kapitono šalto proto"

Robertas Petrauskas: "Viskas priklauso nuo kapitono šalto proto"

TV3 eteryje nesibaigia intelektualių ir kokybiškų pramogų lietus – ketvirtadienio vakarą 19.40 val. televizijos eteryje debiutuos sumanus televizijos žaidimas „Kas? Kur? Kada?“ su Robertu Petrausku. Šeši intelektualai ir intelektualės, pasipuošę smokingais ir vakarinėmis suknelėmis, šį vakarą pademonstruos visą savo komandos proto aštrumą ir sumanumą. Ar šiauliečiams pasiseks laimėti triuškinamu rezultatu prieš TV3 Žiūrovų komandą?

„Mūšis bus draugiškas ir atkaklus. Viktoro Peršino komandai šį vakarą prireiks ypatingo palaikymo, tad prie TV3 ekrano labiausiai turėtų prilipti Šiaulių miesto gyventojai. Nėra jokių abejonių, kad Žinovai šį vakarą žais prieš Žiūrovus, tačiau ši komanda debiutuos dvidešimtajame, jubiliejiniame, TV3 televizijos sezone ir taps pirmąja pralaužusia ledus intelektualiame TV3 žaidime“, – pirmąją komandą, susėsiančią prie apskrito stalo, jau šį vakarą palaiko R. Petrauskas.

Paklaustas, kokios savybės gali praskinti kelią į laimėjimą, Robertas vardina: „Žinote, reikia įvairių savybių – komandos nariai privalo būti skirtingi. Vienas komandos narys turi būti emocinis varikliukas, antras, kaip aš vadinu, įžaidėjas – generuojantis idėjas komandos narys. Reikia tokių, kurie vadovaujasi šaltu protu ir kurių mąstymas yra analitinis. Tačiau, kas be ko, viskas priklauso nuo kapitono. Kapitonas ne tas, kuris viską žino, o tas, kuris girdi visas atsakymų versijas ir lemiamu momentu šaltu protu sugeba priimti lemtingą sprendimą“, – komandos sudėtį vaizdingai piešia R. Petrauskas.

Paklaustas, ar šios savybės atsispindės šį ketvirtadienio vakarą premjeriniame „Kas? Kur? Kada?“ žaidime, Robertas patikina: „Tikrai taip. Ši komanda – perspektyvi.“

Komandos kapitonas V. Peršinas sako: „Jei ko nors nepadarei šiandien, tai tuo labiau nepadarysi ir rytoj.“ Su šiuo moto šį vakarą jis bandys vesti į sėkmę savo penkių intelektualių protų komandą, kurios sudėtyje: vienintelė moteris – Simona Matuzevičiūtė, Jonas Jastremskas, Aidas Medziūnas, Arūnas Vilčiauskas ir Gytis Baranauskas.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder