Robertas Petrauskas: ir žaidimuose viena lytis negali be kitos

Robertas Petrauskas: ir žaidimuose viena lytis negali be kitos

Iškilmingai jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono nuotaikai sukurti – kokteilinės suknelės ir juodi smokingai, pagrindinis ginklas – aštrus ir šaltas protas. Jau nuo rugsėjo 6 dienos ketvirtadienių vakarais 19.40 val. septynios Žinovų komandos legendinio televizijos žaidimo „Kas? Kur? Kada?“ Žiūrovų komandą kvies prie TV3 televizijos ekrano valandai intelektualios ir azartiškos pramogos.

Šio išmoningo parado vedlys, intelektualiųjų protų kovų organizatorius Robertas Petrauskas puse lūpų prasitaria, kad pavyko sėkmingai suburti labai skirtingus ir įdomius „Kas? Kur? Kada?“ žinovus. „Bus labai įvairu ir įdomu. Visos komandos – savotiškos: vieni labiau atsipalaidavę prieš televizijos kameras, kiti – labiau susitelkę į klausimus, treti nebijo saviironijos. Džiugina tai, kad visose komandose žais ir moterys. Pabandėme suburti vienalytes komandas, tačiau paaiškėjo – vyrai negali be moterų, ir atvirkščiai. Mišriose komandose žaisti kur kas įdomiau“, – „Kas? Kur? Kada?“ užkulisius praskleidžia R. Petrauskas.

Ar žiūrovams reikia intelektualių pramogų? „Negali būti taip, kad vieni žiūri tik rimtas, o kiti – tik lėkštas laidas. Esu įsitikinęs, kad mūsų žiūrovas yra gerokai protingesnis ir įvairiapusiškesnis“, – Žiūrovų komandą užstoja „ponas vedėjas“. Ir priduria, kad neretai patys didžiausi juokdariai gali būti tokie pat nuobodūs kaip... politikai rinkimų diskusijose.

„Kas? Kur? Kada?“ vedėjo teigimu, pastarasis televizijos žaidimas bus intelektualus TV projektas Lietuvoje, kuriam žiūrovai, pasitelkdami savo žinias ir erudiciją, galės laimėti pinigų. „Tai išskirtinis intelektualus šou, jungiantis lošėjišką azartą su prigimtiniu žmonių troškimu laimėti“, – jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono, o jame – intelektualiųjų „Kas? Kur? Kada?“ protų kovų kviečia laukti R. Petrauskas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder