"Rezonansas": naująjį sezoną - arčiau žmonių

"Rezonansas": naująjį sezoną - arčiau žmonių

Šiandien "Balticum" televizijos eteryje startuoja žiūrovų pamėgta ir pernai gerokai atjaunėjusi tiesioginė diskusijų laida "Rezonansas". Nuo šiol ją bus galima išvysti kiekvieną ketvirtadienį, 18.45 val.

Valandos trukmės aktualijų laidą jau antrąjį sezoną ves jaunas žurnalistas Vitalijus Čiapas, pripažįstantis, kad tada, kai iš žinių reporterio vietos pirmą kartą atsisėdo į tiesioginės laidos vedėjo krėslą, kinkos šiek tiek drebėjo. Šįkart jis grįžta tvirtesnis, drąsesnis ir kupinas naujų idėjų. Vitalijų kalbinome apie tai, ką šį sezoną žada laida "Rezonansas".

Kuo pasižymi "Rezonansas"?

Tai - tiesioginė diskusijų laida, liečianti aktualias Lietuvai bei, žinoma, Klaipėdos kraštui temas. Kaip ir iki šiol, ji truks valandą, tik iš trečiadienio persikėlė į ketvirtadienį. Taip pat, kaip ir prieš tai, laidoje dažniausiai lankysis du svečiai - įvairių sričių specialistai, socialinių grupių atstovai ir panašiai. Beje, šį sezoną įvedame ir dar vieną naujovę - laidos metu ant stalo stovės mažas smėlio laikrodukas, kuris neleis pokalbininkams įsikalbėti. Taip bus stengiamasi paliesti kuo daugiau nagrinėjamo klausimo aspektų, o ne įsitraukti į ilgą pokalbį.

Kokias dar naujoves planuojate įdiegti prasidėjus naujajam laidos sezonui?

Šį sezoną vadovausimės šūkiu: "Rezonansas" - arčiau žmogaus". Stengsimės išlaikyti kuo glaudesnį abipusį ryšį.

Jau ir iki šiol laidos metu žiūrovai galėdavo paskambinti į studiją, išsakyti savo nuomonę, užduoti rūpimus klausimus diskusijos dalyviams. Tačiau nuo šiol stengsimės, kad tas ryšys su žiūrovu būtų dar tvirtesnis. Jau dabar veikia naujas laidos elektroninis paštas [email protected], kuriuo žiūrovai gali siųsti įvairius pasiūlymus laidos temoms, užduoti įvairius klausimus, išsakyti pastabas ir pasiūlymus.

Taip pat socialiniame tinklalapyje "Facebook" "Balticum" televizijos paskyroje kiekvieną ketvirtadienio rytą lankytojai ras aktualią informaciją apie tai, ką matys tos dienos laidoje "Rezonansas", galės peržiūrėti laidos anonsus, taip pat bendrauti aktualiais klausimais.

Be abejo, nespėję laidos pasižiūrėti, galės jos įrašus rasti "Balticum" televizijos interneto svetainėje.

Ką žiūrovai išvys pirmojoje naujojo sezono "Rezonanso" laidoje?

Šiandien kalbėsime apie visiems Lietuvos ir Klaipėdos gyventojams aktualią temą - naujus mokesčius, tarp kurių - ir aršiai aptarinėjamą vadinamąjį prabangos mokestį. 2012-iesiems valdžia parengė visą pluoštą naujovių, kuriomis esą bus užkamšytos biudžeto skylės. Tačiau ar tikrai? Kam ir kokios naudos atneš naujieji mokesčiai?

Laidoje svečiuosis rinkodaros specialistas Raimundas Vaitiekūnas ir Lietuvos pensininkų sąjungos pirmininkė Odeta-Birutė Aleksandravičienė. Abu jie turi labai skirtingas nuomones apie minėtą temą, todėl tikimės įdomios, aktualios ir konstruktyvios diskusijos. Kviečiu visus "Balticum" televizijos žiūrovus šiandien 18.45 val. prisijungti prie mūsų. Pažadame įdomiai ir naudingai praleistą laiką.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder