Radži senelio gimtadienyje sužinojo apie giminės turtus – ten net šunys turi auksinius dantis

Radži senelio gimtadienyje sužinojo apie giminės turtus – ten net šunys turi auksinius dantis

LNK laida „Kažkas atsitiko“ praneša, kad prieš keletą dienų dainininkas Radži grįžo iš Ukrainos. Ten jis susitiko su savo seneliu Viktoru Christovu, turtingu čigonų baronu, gyvenančiu Charkove. Radži senelis šventė septyniasdešimt trečiąjį gimtadienį.

Radži atskleidė, kad dovaną seneliui rinko labai atsakingai. Dainininkas jam įteikė prabangias sąsagas marškiniams ir kaklaraištį.

Viešėdamas Ukrainoje, Radži sužinojo apie savo giminės turtus. Labiausiai dainininką pribloškė žinia apie prosenelio turėtą šunį, kuriam buvo sudėti auksiniai dantys. Radži proseneliai aukso turėjo tiek, kad žarstė, kur papuola.

Kaip dainininko giminaičiai susikrovė tokius turtus? Radži su seneliu kalbėjo ne tik apie gyvenimą Ukrainoje, bet ir apie Radži vestuves. Paaiškėjo, kad Radži senelis Viktoras Christovas pageidautų, kad anūkas vestų romų tautybės moterį!

„Nereikia manęs skubinti ženytis. Aš pats esu suaugęs, dvidešimt penkių metų bachūras. Man reikės, aš susirasiu. O jei aš noriu pasidulkint, aš pasidulkinu... Man nereikia, kad kažkas aiškintų, kad tu neturi merginos, tai esi toks ar anoks“, - LNK laidai „Kažkas atsitiko“ aiškino Radži.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder