Per LNK – Alos Pugačiovos ir Sofijos Rotaru globojamas "Krymo muzikinis festivalis"

Per LNK – Alos Pugačiovos ir Sofijos Rotaru globojamas "Krymo muzikinis festivalis"

Amžinos scenos varžovės, Rusijos primadona Ala Pugačiova ir neblėstančios jaunystės scenos deivė Sofija Rotaru susivienijo bendram tikslui – naujam muzikiniam įvykiui ir abi pakvietė žiūrovus į pirmąjį tarptautinį Krymo muzikos festivalį.

Geriausių festivalių koncertų premjeros LNK žiūrovų laukia du penktadienius iš eilės 19.10 val.

Įsivaizduokite kerinčią vietą ant jūros kranto, kur oras prisotintas kedrų ir lauramedžių kvapo, čia, vaizdingoje Jaltos pakrantėje, gimė naujas, penkias dienas trukęs muzikinis maratonas.

Festivalio idėją laimino ir jo meno vadove tapo Rusijos scenos legenda Ala Pugačiova, o komisijos pirmininke dirbo dainininkė Sofija Rotaru. Komisijoje be Valerijaus Leontjevo ir kitų žinomų atlikėjų, dirbo Graikijos žvaigždė Demis Rusas.

Į Krymą suvažiavo didžiausios Rusijos ir kitų kaimyninių šalių žvaigždės.

Į sceną varžytis dėl geriausiųjų vardo stojo atstovai iš penkių kontinentų – Eurazijos, Afrikos, Australijos, Pietų ir Šiaurės Amerikos. Jų dainos, choreografiniai numeriai sukūrė ištisą kultūros mozaiką iš balkaniškų, baltiškų, Lotynų Amerikos, slavų, arabų, afrikietiškų, australietiškų elementų. Festivalio Grand Prix – net 100 tūkst. dolerių.

Kartu su konkursantais į sceną lipo ir žinomiausi estrados atlikėjai – Goranas Bregovičius su "Vestuvių ir laidotuvių grupe", Filipas Kirkorovas, Ani Lorak, Maksimas Galkinas, Olegas Gazmanovas, Borisas Moisejevas, Dima Bilanas, Ruslana, Kristina Orbakaitė, Igoris Nikolajevas, Demis Rusas, Valerijus Leontjevas, Sofija Rotaru.

"Krymo muzikos festivalio 2011" atidarymo koncertas – penktadienį 19.10, uždarymo fiesta – kitą penktadienį, sausio 27 dieną per LNK.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder