Nauja Ritos Miliūtės laida: įdarbino hobį, dėl sutarties derasi su antrąja vedėja

Nauja Ritos Miliūtės laida: įdarbino hobį, dėl sutarties derasi su antrąja vedėja

Rita Miliūtė į LRT TELEVIZIJOS eterį išleidžia naują laidą „Langas į valdžią“, kurią kurs naudodama viešai transliuojamus Lietuvos Respublikos Seimo, Vyriausybės, savivaldybių posėdžius. 

Žurnalistės taikinyje – šiuose posėdžiuose išsprūstančios neapgalvotos frazės, tyčiniai ar netyčiniai nusišnekėjimai arba priešingai – ypač tiksliai parengti, satyra ar net sarkazmu persmelkti pasisakymai.  

„Niekada negalvojau, kad už hobį galėčiau gauti honorarą”, – sako R. Miliūtė. Jos sekėjams socialiniuose tinkluose gerai žinoma tai, ką žurnalistė publikuoja savo paskyroje: Rita ne vienerius metus dalinasi vaizdo įrašais su unikaliomis citatomis, kurios gali pretenduoti tapti taikliausiomis metų frazėmis. 

Laidoje valdžios atstovų pasisakymus komentuos kviestiniai svečiai: žurnalistai, politikos apžvalgininkai, kartais – patys frazių autoriai ar jų kolegos. „Ir jau ne vienas yra sutikęs ateiti į studiją, nes valdžioje yra žmonių, kurie sugeba sveikai pažvelgti į situaciją ir pasijuokti iš savęs”, – komentatorius apibūdina būsimos laidos vedėja.

Pirmoje laidoje dalyvaus „Dviračio žinių“ kūrėjas Haroldas Mackevičius. Pasisakymus komentuosiantis Haroldas taip pat profesionaliai renka frazes iš posėdžių salių ir jas padalina savo kuriamos laidos herojams.

Laida įsikurs šiek tiek kičinį kambarį primenančioje studijoje. Aplinkai žaismingumo suteiks ir antroji laidos vedėja. Apie ją Rita nedaugžodžiauja: „Su Meška deramės dėl kontrakto sąlygų”. Ji sako, kad Meška bus stebėtoja, tačiau kartais jai teks kontrolės funkcija.

Pirmoji laida – gruodžio 7 d., šeštadienį, 18 val.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder