Mino nejuokinga, kad jis nori iš Tinos atgauti šašlykinę

Mino nejuokinga, kad jis nori iš Tinos atgauti šašlykinę

Dainomis apie meilės jėgą išgarsėjęs dainininkas Mino niekada nebūtų patikėjęs, kad didžiausias jo gyvenimo nelaimes prišauks gražiausiais vadinami jausmai. Kad santykiai, kuriuos jis saugojo nuo viešumo, visai Lietuvai taps matomi tada, kai iš jų beliko vien juoduliai ir purvas.

Šokėja Tina ir dainininkas Mino. Net penkerius metus apie šių dviejų scenos žmonių santykius, meilę bei ateities planus žinojo tik patys artimiausi žmonės. Kartu jie yra davę vienintelį, bet ne itin atvirą interviu. Tačiau pastaruoju metu į paviršių ėmė lįsti itin skaudžiausios dviejų garsenybių meilės, skyrybų ir turto dalybų detalės. „Šykštuolis! Niekšas! Kaip jam ne gėda?!” - tokie komentarai pasipylė tada, kai Tina paviešino Mino daiktų sąrašą.

„Atrodo juokinga, kad noriu susigrąžinti šašlykinę? Mano tėvas ją pagamino, tai kodėl aš ją turėčiau palikti Tinai”? – LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai” šį antradienio vakarą 20.25 val. retoriškai klaus Mino.

Keturratis motociklas, baltas vasaros gultas, medinis dramblys, juodos spalvos lauko žibintas, darbo įrankiai, miegamasis čiužinys, patalynė, rankšluosčiai, šašlykinė, metalinis suolelis, segtuvas su dokumentais ir dar daugybė kitko. Visa tai – tik ištrauka iš garsiojo dainininko Mino grąžintinų daiktų sąrašo, kurį praėjusią savaitę paviešino Tina. Reakcija į jį – juokai, pasišaipymai, sarkazmas.

Tačiau šį antradienio vakarą LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai” pirmą kartą ir pats Mino, ir buvę garsenybių poros kaimynai papasakos iki šiol negirdėtą tiesą.

„Iš skyrybų su Tina nepasimokiau nieko. Gyvendamas su moterimi, negalėčiau skirtyti daiktų į „tavo” ir „mano”, - „Neišgalvotuose gyvenimuose“ prisipažins Mino.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder