M.A.M.A 2019 – prie TV ekranų subūrė beveik trečdalį Lietuvos

M.A.M.A 2019 – prie TV ekranų subūrė beveik trečdalį Lietuvos

Penktadienį nugriaudėję Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2019 įrodė, kad tai yra didžiausias metų muzikos renginys, į Kauno „Žalgirio“ areną ir prie TV ekranų suburiantis minias žiūrovų. Tiesioginė renginio transliacija žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje pritraukė beveik 900 tūkstančių žiūrovų – ir taip jau paskutinis kelerius metus iš eilės.

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje buvo apdovanoti patys geriausi atlikėjai ir muzikai nusipelnę asmenys. Iš viso buvo išdalinta net 14 statulėlių. Daugiausia apdovanojimų – po tris – nusipelnė Vidas Bareikis ir Jazzu.

Renginio metu netrūko nei emocijų, nei juoko, nei dramų, nei įspūdingų pasirodymų. Vakaro metu skambėjo šių dienų superhitai, žiūrovai išvydo daugybę įvairių žanrų scenos žvaigždžių bei įdomių duetų, pavyzdžiui, „Lilas ir Innomine“ pasirodė kartu su „G&G Sindikatu“, Vidas Bareikis superhitą „Ežero dugne“ atliko su „8 Kambariu“, o „Daddy was a Milkman“ pasirodė kartu su Latvijos grupės „Brainstorm“ vokalistu Renaru Kauperiu. Taip pat skambėjo išskirtinis Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 30-mečiui skirtas roko maršas, kurį atliko grupė „BIX“ su „Ąžuoliuko“ choru, grupė „Pikaso“ savo dvidešimtmečio jubiliejaus proga atliko specialų pasirodymą iš geriausių savo kūrinių. Mantas Jankavičius specialiai M.A.MA renginiui pristatė visiškai naują, dar niekur negrotą kūrinį.  Saulius Prūsaitis taip pat nustebino žiūrovus.  Šmaikščius pokštus laidė renginio vedėjai Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis. Jiems asistavo ir prestižinę M.A.M.A statulėlę raudonuoju kilimu nešė asistenčių konkursą laimėjusios žaviosios dvynės Živilė ir Dovilė.

Dar sykį pažvelgti į M.A.M.A 2019 renginį galite čia: https://www.tv3.lt/mama/video.

Ceremonija M.A.M.A sausio 31 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje buvo surengta jau 9-ąjį kartą

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder