LNK: Vargšu besidedantis Mino turi pusės milijono vertės butą Klaipėdos senamiestyje

LNK: Vargšu besidedantis Mino turi pusės milijono vertės butą Klaipėdos senamiestyje

Ėmė aiškėti dar įdomesni ir dar labiau stebinantys faktai apie Mino ir Tinos turtų dalybų detales! Kodėl iki šiol Mino tylėjo apie trijų kambarių butą Klaipėdos senamiestyje, kuriame praėjusią vasarą apsigyveno su nauja mylimąja? Buvęs Tinos mylimasis pastaruoju metu guodžiasi apie jį užpuolusią depresiją dėl namo, į kurį jo neįsileidžia prieš keletą metų mylėta moteris.

„Praradau namus. Man liko tik dvidešimt kelių kvadratinių metrų butelis Vilniaus senamiestyje“ – širdgėlą liejo dainininkas.

Tačiau LNK laida „Kažkas atsitiko“ išsiaiškino, kad Mino – ne toks vargšas, kokiu dedasi. Pačioje Klaipėdos širdyje esantis butas – Mino nuosavybė. Tame pačiame name gyvenantys kaimynai patvirtino: vasarą čia tikrai gyveno Mino. Ne vienas. Dainininkas čia įsikūrė su savo mergina. Paslaptinga šviesiaplauke. Išsikraustė jiedu tik prieš Naujuosius metus. Kaimynai mano, kad šiuo metu bute gyvena nuomininkai.

Mino priklausantis būstas – pačiame miesto centre, šalia Klaipėdos viešbučio. Kaimynų teigimu, šis būstas – mažiausiai šešiasdešimt kvadratinių metrų ploto. Panašių butų kainos čia siekia apie pusę milijono litų! Kodėl dainininkas iki šiol tylėjo apie šį turtą, atsakys laida „Kažkas atsitiko“ 20.25 per LNK. Vedėjai – Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder