Laidoje „Nebūk atplyšęs“ – interviu su jama&W ir vykusių savaitgalio renginių apžvalga

Laidoje „Nebūk atplyšęs“ – interviu su jama&W ir vykusių savaitgalio renginių apžvalga

Rugpjūčio 22 dieną, trečiadienį, aštuntą valandą vakare, kviečiame jungtis prie neatplyšusio jaunimo ir pagarsinti „Radijogamos" (99 FM Klaipėda) stotį. Tikriausiai vienintelėje radijo laidoje Lietuvoje skirtoje aktyviausiam jaunimui – „Nebūk atplyšęs“, klausytojai ne tik mėgausis originalia muzika, bet ir turės galimybę laimėti prizų.

Laidos metu kalbinsime garsaus kolektyvo jama&W narius, atsitiktinius klausytojus sveikinsime gimimo dienos proga ir tiesioginio eterio metu klausime: Kaip vertinate muzikos festivalius bei ar patys juose dalyvaujate?

Klausytojai taip pat turės galimybę laimėti firminių „Nebūk atplyšęs“ laidos prizų. Laidos vedėjai Ainis ir Michailas pakvies pasidalinti įspūdžiais apie praėjusius savaitgaly vykusius festivalius, o korespondentė Joana pristatys karščiausias Klaipėdos ir Lietuvos jaunimo organizacijų naujienas.

Jei turi klausimų ar minčių, nedelsk - rašyk jau dabar: Radijo laidos „Nebūk atplyšęs“ profilyje „Facebook‘e“ arba elektroniniu paštu [email protected]

Laidą rengia Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija "Apskritasis stalas".

Informacinis rėmėjas - dienraštis "Vakarų ekspresas".

Nebūk atplyšęs - prisijunk!

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder