Laidoje „klonuota“ V. Katunskytė apie savo išskirtinį balsą: „Tai yra Dievo dovana“

Laidoje „klonuota“ V. Katunskytė apie savo išskirtinį balsą: „Tai yra Dievo dovana“

Šį sekmadienį – trečioji nuotaikingiausio TV3 televizijos šou „Klo(u)nai“ laida. Jos metu garsiausi Lietuvos aktoriai klonuojami į muzikos pasaulio, meno, sporto ar politikos garsenybes. Kuriam aktoriui šį kartą pavyks virsti geriausiu klonu?

Vienas ryškiausių laidos virsmų – Vitalijos Katunskytės klonas. Estrados žvaigždę įkūnys talentingoji aktorė Lina Rastokaitė. Prieš lipant į dirbtinio klonavimo mašiną laidos vedėjai negailėjo teatro aktorei pagyrų ir sakė, kad jai pavyksta be priekaištų įkūnyti reikiamą garsenybę.

Šiam klonui bus tikrai nelengva – V. Katunskytė įsitikinusi, kad originalas yra originalas. Atlikėja sako, kad pirmiausia reikia turėti tokį užtaisą, kokį turi tik ji. Taip pat pozityvumą ir išskirtinę charizmą bei humoro jausmą. Interviu metu estrados pažiba pasakojo, kad labiausiai ją glumina jos šiaulietiškas akcentas. O unikaliausia duotybė – išskirtinis vokalas. „Balsas yra Dievo dovana. Nežinau, kam čia padėkoti – visatai, Dievuliui ar tėveliams“, – sako atlikėja.

Ką žodžio kišenėje niekada neieškanti V. Katunskytė patartų aktorei L. Rastokaitei? „Turėti iškalbą, nebijoti iš savęs pasijuokti. Aš nebijau, einu į visas televizijos laidas. Galiu iš savęs pašmaikštauti ir nebijau. O ko čia bijoti?“ – įsitikinusi V. Katunskytė.

Scenoje įvyko klono bei tikrosios V. Katunskytės susitikimas. Aktorė ir estrados karalienė ne tik pasikalbėjo, bet ir kartu padainavo. Nuotaikingas pasirodymas neabejotinai žiūrovams padovanos geriausias emocijas!

Sekmadienio vakarą scenoje taip pat pasirodys ir kiti garsiausi mūsų šalies kino, teatro bei televizijos aktoriai: Ineta Stasiulytė, Arūnas Sakalauskas, Aistė Lasytė, Ramūnas Rudokas, Šarūnas Banevičius, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė bei Ramūnas Šimukauskas. Įsikūnijimo specialistai ir improvizacijų virtuozai sukurs stulbinančius pasirodymus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder