Kodėl nuo šiol Skaiva automobilyje klausysis tik Pupų Dėdės dainų?

Kodėl nuo šiol Skaiva automobilyje klausysis tik Pupų Dėdės dainų?

Skaivos Jasevičiūtės laidoje „Keturkojis šou“ su savo numylėtais augintiniais lankėsi jau ne vienas žinomas žmogus: laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė su savo pūstauodege kate Vasia, Džiugas Siaurusaitis su dalmatine Dolče, Jogaila Morkūnas net su dviem keturkojais, dainininkai Žilvinas Žvagulis su didžiuoju šveicarų zenenhundu Aru, Sasha Song su akitų veislės šuniu Ray, Egmontas Bžeskas su Parsono Raselo terjere Diva, o jau šį sekmadienį, gegužės 20-ąją, 11.45 val. TV8 eteryje Skaivos dėmesį užkariaus garsiojo Pupų Dėdės augintiniai, apkeliavę kone visą pasaulį.

Šis keistuolis savo meilę augintiniams nori įamžinti taip, kad apie tai žinotų ir ateinančios kartos – jis užsimojo Kaune pastatyti paminklą keturkojams.

Apie šį vyrą yra girdėję visi, tačiau retas kuris su juo bendravo akis į akį. Pasirodo, Pupų Dėdė – didesnis „šoumenas“ už kai kurias Lietuvos scenos ar eterio žvaigždes. Apsilankę keliautojo vagonėlyje „Keturkojo šou“ kūrėjai gerokai nustebo: prieš filmavimą herojus paprašė papildomo pusvalandžio pasiruošimui, o per tą laiką ne tik sušukavo savo šuniukus, bet ir, rodos, mintinai išmoko tekstą – žodžius prieš kamerą bėrė kaip iš gausybės rago!

„Retas kuris ryžtųsi parduoti savo butą, įsigyti namelį ant ratų ir vienas su savo šunimis leistųsi į kelionę aplink pasaulį. Anksčiau didžiavausi, kad su savo taksais važinėju į parodas visoje Europoje, o dabar žemai lenkiu galvą prieš Pupų Dėdę – mano šunys, palyginus su šiais keturkojais, beveik niekur nekeliavę“, – nuoširdžiai kalba Skaiva.

Pupų Dėdės vagonėlis neblizga švara ir prabanga, o pats šeimininkas kalba skambiomis iš anksto pasiruoštomis frazėmis, tačiau „Keturkojo šou“ žiūrovės sekmadienį išvys tikrą herojaus nuoširdumą: vyras labai myli savo augintinius. Tokio rūpesčio galėtų pasimokyti kiekvienas. Šis žmogus paskutinį kąsnį atiduos keturkojams, pats likdamas alkanas, jei šalta – apklos gyvūnus savo drabužiais, rizikuodamas susirgti.

„Po ta keista skrybėle slepiasi didelė širdis. Manau, šio žmogaus gyvenime tikrai nutiko kažkas tokio, dėl ko jis nusprendė, jog keturkojai draugai vertesni jo meilės nei žmonės“, – mano S. Jasevičiūtė.

Po reportažo filmavimo herojus „Keturkojo šou“ komandai padovanojo kompaktinę plokštelę su savo dainomis. „Tas diskas užstrigo mano automobilio grotuve – kol nenuvažiuosiu į autoservisą, tol mano mašinoje skambės Pupų Dėdės dainos. Tikiuosi, mano draugai labai nesistebės“, – juokiasi Skaiva.

Sekmadienį 11.45 val. TV8 eteryje – ir reportažas apie veterinarijos gydytojus. Kiek knygų tenka „sukrimsti“ norint tapti geru specialistu? Kokių nuotykių darbe patiria veterinarai? Pasirodo, kartais jiems prireikia gydyti ne tik keturkojus, bet ir jų šeimininkus!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder