Kas Naisių kaimą išvaduos nuo kryžiuočių?

Kas Naisių kaimą išvaduos nuo kryžiuočių?

Ką tik TV3 eteryje debiutavo populiaraus lietuviško serialo „Naisių vasara“ ketvirtasis sezonas. Šis serialas, rodomas pirmadieniais–penktadieniais 18.10 val., TV3 žiūrovams žada mylimų aktorių sugrįžimą bei naujų herojų debiutą. Serialo kūrėjai žada – ko jau ko, o charizmatiškų herojų ir netikėtų jų nuotykių bei linksmų istorijų tikrai netrūks! Aktorius Remigijus Pelenis, gavęs įkūnyti išskirtinio vardo veikėją Gardievutį Priską, pasakoja, kad naujausioje serialo dalyje jo personažas ne tik moterų aktus fotografuos, bet ir gelbės Naisius nuo... kryžiuočių!

Pakviestas filmuotis „Naisių vasaroje“ R. Pelenis išsyk pasidomėjo, kokia jo personažo Gardievučio vardo kilmė. Deja, istorinių šaknų taip ir nerado, tik įtaria, kad Gardievutis galėtų būti kildinamas iš kunigaikščių. Šiaip ar taip, artimiausioje serialo dalyje šiam spalvingam herojui teks pasimatuoti valdovo karūną ir susiremti su riterių šarvus žvanginančiais priešais.

„Filmuodami praėjusį serialo sezoną mes nemažai Lietuvos apvažiavome – dirbome Ignalinos rajone, Kernavėje, kitose vaizdingose vietovėse. Šiemet herojai liks įsikūrę Naisiuose, ten jiems nutiks labai smagių dalykų“, – žada aktorius R. Pelenis.

Jo personažas Gardievutis trečiojo „Naisių vasaros“ sezono pabaigoje buvo atleistas iš zootechniko pareigų, mat paaiškėjo, kad nėra baigęs jokių reikalingų mokslų. „Bet gerai, kad neišmetė iš kaimo! Todėl bedarbis Gardievutis ieškosis naujų pragyvenimo šaltinių. Jis imsis fotografijos, siūlys įamžinti kaimo moterų aktus... taip pat bandys klebonijoje įvesti internetą“, – šypsodamasis pasakoja aktorius.

Išmonės nestokojantis Gardievutis ras kam ir savo pasakas pasekti: kaime įsikurs naujas paštininkas. Jam teks išklausyti aibę pramanytų istorijų. „Tai bus praeities vizijos – žiūrovai regės tai, ką Gardievutis pasakos. Vienoje tokių vizijų dalyvaus net ir kryžiuočiai. Jie užpuls kaimą, mergelė vaidilutė šoks ant žirgo ir išjos pagalbos ieškoti... Ir spėkite, kas Naisių kaimą išgelbės?“ – merkdamas akį intriguoja R. Pelenis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder