Jurgis Didžiulis: "Apie emigraciją net kalbos negali būti!"

Jurgis Didžiulis: "Apie emigraciją net kalbos negali būti!"

Pasklidus žiniai apie galimą dainininko Jurgio Didžiulio ir jo žmonos Ericos Jennings emigraciją į Kolumbiją, kilo milžiniškas ažiotažas. Į laidos "Kažkas atsitiko" redakciją ėmė skambinti Jurgio ir Erikos gerbėjai, klausdami, ar tai tiesa, ar gali būti, jog Lietuva daugiau nebematys šių puikių dainininkų?

Laidos "Kažkas atsitiko" rengėjai praneša, kad visi Jurgio ir Erikos gerbėjai gali nurimti. Grupės "InCulto" lyderis Jurgis Didžiulis sako, kad Lietuva jam ir iš Airijos kilusiai jo žmonai Erikai jau tapo tikraisiais namais. O žinia apie emigraciją į Kolumbiją yra visiškas absurdas. Jurgis su žmona Erika ir dviem sūneliais į Kolumbiją skris sausio pabaigoje, tačiau ilgai ten neužsibus. Mat ši kelionė - tai seniai suplanuotos šeimos atostogos. Didžiuliai tiesiog nori pabėgti nuo šalto ir niūraus lietuviškos žiemos klimato.

Vos tik atšilus orams Lietuvoje, balandžio mėnesį Jurgis su šeima grįš į Lietuvą, kur tęs savo naujausio albumo pristatymą. Beje, dainininkas albumą žada pristatyti itin originaliai: "Pristatysim albumą ne salėse, o tam tikrose netikėtose erdvėse", - kalbėjo charizmatiškasis Jurgis Didžiulis. Dainininkas priduria, jog Lietuvoje jis turi pakankamai darbų - koncertų, renginių ir repeticijų, todėl emigruoti nėra nei noro, nei prasmės.

Apie Jurgio Didžiulio planus Lietuvoje - "Kažkas atsitiko" laidose.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder