Jonas Nainys šokių projekte tikisi padaryti špagatą

Jonas Nainys šokių projekte tikisi padaryti špagatą

„Bijot nebijau, žodžiai ‚nerimauju‘, ‚jaudinuosi‘ turbūt labiausiai atspindi mano savijautą“, – atvirai apie emocijas, kylančias prieš šokių projekto „Šok su manimi“ premjerą, prisipažįsta projekto dalyvis diskžokėjas Jonas Nainys. Gerų žodžių savo partnerei Justinai Žemaitytei negailintis vaikinas linksėdamas užtikrina, kad šokti jam tikrai labai patinka, o vieną gražią dieną tikisi padaryti ir... špagatą. Ar Jonui pavyks špagatas ir kokia pradžia jo laukia šokių projekte – visi TV3 žiūrovai išvys rugsėjo 8-ąją, šeštadienį, 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

„Man labai patinka šokti. Pasiruošimas malonus ir įdomus. Nedrįstu prognozuoti, sekasi gerai ar blogai, tačiau tikrai daug šokam ir stengiamės“, – pokalbį pradeda vienu seksualiausių vaikinų Lietuvoje tituluojamas J. Nainys. Tai gal jau ir slaptą ginklą TV3 žiūrovams esate paruošę? „Mažiau žodžių, daugiau šokio judesių. Pamatysit, kai ateis tam laikas“, – tiesiai rėžia vaikinas.

Ilgai svarstęs ar sutikti dalyvauti ketvirtajame populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ sezone vaikinas tikina, kad ne populiarumo vaikysis. Jonas sako, kad tiesiog užteko prisiminti svajonę vaikystėje: „Noriu būti šokėjas...“

Ir kaip jausmas pradėjus intensyviai repetuoti? „Lotynai man labiau nei standartai. Čia taip sakė mano mokytoja Justė. Stengiamės šokti kasdien po kelias valandas. Man patinka naujas gyvenimo ritmas, pojūčiai po ilgų treniruočių ir nerimas, kuris ateina kasdien galvojant apie šokių judesius“, – pasakoja Jonas.

Ar tikisi laimėti, diskžokėjas duoda pažadą pasakyti po „Šok su manimi“ premjeros. Sako, kad kol kas tik ji galvoje. „Kol iki projekto pabaigos – keli mėnesiai, nenoriu mėtytis tuščiais svaičiojimais. Dabar turiu tik vieną tikslą – labai gerai sušokti premjerinėje laidoje. O jei Jurijus Smoriginas bandys mane kompromituoti ar pasityčioti, kaskart perduosiu linkėjimų savo tėvams į Pasvalį. Toks bus mano atsakas“, – taip savotiškai ignoruoti maestro Jurijų Smoriginą žada J. Nainys.

Diskžokėjas teigia neabejojantis, kad visi „Šok su manimi“ dalyviai taps labai gerais draugais. „Visi skirtingi, įdomūs, jauni, veržlūs, linksmi“, – teigia Jonas ir mano, kad stiprus emocinis ryšys tarp šokių projekto dalyvių užsimezgė šokių stovykloje rugpjūčio pradžioje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder