Į "Balticum TV" eterį sugrįžta diskusijų laida "Kasdieniai rūpesčiai"

Į "Balticum TV" eterį sugrįžta diskusijų laida "Kasdieniai rūpesčiai"

Į "Balticum TV" ekranus sugrįžta žiūrovams gerai žinoma pokalbių laida "Kasdieniai rūpesčiai". Laida startuos jau liepos 6 dieną 20 valandą ir bus rodoma net keturis kartus per savaitę - nuo pirmadienio iki ketvirtadienio.

Visą šalį sukausčiusi koronaviruso pandemija privertė ir Klaipėdos vietinę televiziją imtis pokyčių - "Balticum TV" žinių laidų gamybą ir transliacijas teko nutraukti. Ilgus metus šį projektą televizija finansuodavo pati, negaudama jokios paramos, o tai per metus kainuodavo daugiau nei 250 tūkst. eurų.

"Koronaviruso pandemija pakoregavo ne tik nacionalinių televizijų programų tinklelius, bet regionus finansiškai paveikė dar stipriau, turėjome atsisakyti žinių laidų gamybos, o naujienų sklaidą teko perkelti į interneto portalą. Nusprendėme optimizuoti turimą biudžetą ir kurti autorines laidas studijoje", - sakė laidos prodiuseris Audrius Straupas.

Pasak laidos prodiuserio, sugrįžtanti diskusijų laida "Kasdieniai rūpesčiai" iš esmės yra naujas projektas. Nors laidos formatas ir pavadinimas išlieka tokie patys, tačiau keičiasi transliacijų skaičius. Projekto transliacijos numatytos nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 20 val. vakare, o žiūrovai, kurie neturi galimybės matyti "Balticum TV" kanalo, laidą galės stebėti televizijos "Facebook" paskyroje. Planuojama, kad rudenį diskusijų laida bus rodoma net penkis kartus per savaitę.

"Iš tikrųjų laidos temų spektras yra užšifruotas pačiame projekto pavadinime "Kasdieniai rūpesčiai". Trumpiau pasakius, tai viskas, kas mums kelia nerimą, sukelia emocijas ir verčia netylėti. Bus gvildenamos miestui, regionui ir visai Lietuvai aktualios problemos",- tikino A. Straupas. Diskusijų laidą "Kasdieniai rūpesčiai" ves "Balticum TV" žinių žiūrovams gerai pažįstama žurnalistė Toma Arcišauskaitė - Lukošienė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder