Esu... pozityvios televizijos žiūrovė..

Esu... pozityvios televizijos žiūrovė..

Vestuvių planuotoja, renginių organizatorė ir desertinių keksiukų fėja neretai vadinama Liucina Rimgailė tikina, kad problemų, nesėkmių ar trikdžių patiria visi, tad bent jau televizija galėtų šių temų tiek neeskaluoti. Moters manymu, geriausia būtų, jei televizija suteiktų tik aktualią, naudingą, objektyvią informaciją ir teiktų kokybišką pramoginį turinį.

Dažniausiai per televiziją žiūriu...

laidas, kurių anonsai ar temos patraukia mano dėmesį. Mėgstu žiūrėti įvairius pokalbių šou, o kartais dėmesį pritraukia ir visokie talentų šou, ypač tie, kurie susiję su šokiais ar dainavimu. Taip pat visada žiūriu žinias. Na, o filmai mane retai įtraukia taip, kad pažiūrėčiau nuo pradžios iki pat pabaigos. Tarp labiausiai patinkančių laidų įvardyčiau, mano akimis, ir vieną pozityviausių – "Nuo... Iki...", kurioje nebandoma krapštytis vien po tai, kaip visur viskas yra blogai ir bus tik blogiau. Taip pat LRT laidos "Gyvenimas", "Stilius" ir "Labas rytas, Lietuva".

Labiausiai patinkantis televizijos laidų vedėjas...

yra ne vienas, o tikriausiai bent trys ir jie visi iš LRT. Tai Eglė Daugėlaitė, Richardas Jonaitis ir Ignas Krupavičius. Man patinka jų profesionalumas.

Televizijoje yra per daug...

besiskundžiančių žmonių... Turiu galvoje visus, kurie skundžiasi gyvenimu, dejuoja ir daugiau nieko, be to, nedaro. Man kartais baisu žiūrėti, kiek laiko žmogus gali skųstis, kad jis prastai gyvena, žinant, kiek laiko trunka nufilmuoti laidą. Tai jei tie žmonės vietoj verkšlenimo laidose ką nors dėl savęs pradėtų daryti, jų ir gyvenimas pasitaisytų pastebimai. Taip pat televizijoje yra per daug dramų ir negatyvo, nepaliekama eterio laiko gerosioms žinioms, nors tokių tikrai yra! Manau, mes visi susiduriame su vienokiomis ar kitokiomis problemomis, tad televizija galėtų apsiriboti dviem funkcijomis - suteikti reikalingą informaciją ir teikti gerą pramogą, nes mes TV įsijungiame savo laisvalaikiu.

Labiausiai televizijoje trūksta...

laidų apie sėkmės lydimus, daug pasiekusius žmones, kurie gali įkvėpti ir kitus. Man patinka, kai rodo žmogų, kad ir turintį fizinę negalią, bet besidžiaugiantį gyvenimu, viskuo užsiimantį ir gebantį save realizuoti. Štai tokios istorijos yra vertos dėmesio, tai tikrai įkvepia ir skatina siekti daugiau.

Reklama yra...

man svarbi ir įdomi. Kadangi esu ir komunikacijos magistrė, man įdomu, kas bandoma ir kaip iškomunikuoti reklamose. Tiesa, kartais ir reklamų būna per daug, bet nesakyčiau, kad man tai trukdo gyventi.

Jei būtų galimybė kurti ir vesti autorinę laidą, ji būtų..

atitikmuo to, ką daro Gintarė Gurevičiūtė laidoje "Bus visko". Tai būtų laida apie įdomius žmones, įdomios istorijos, daug pozityvo, patirtys, idėjos. Gintarės laida ir Edvardo Žičkaus “Gyvenimas” būtų arčiausiai mano vizijos.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder