Esu... NENUSIVYLĘS televizija žiūrovas

Esu... NENUSIVYLĘS televizija žiūrovas

Lietuvos televizijos ekranuose dažnai matomas dainininkas Deividas Norvilas-Deivis (35) tikina, kad mūsų šalies televizija nėra tokia prasta ir jos nereikėtų nuvertinti. Atlikėjas pripažįsta neturintis vienos mėgstamiausios laidos, bet tiek lietuviškoje, tiek užsienio televizijoje randa nemažai įdomių dalykų.

Mintimis apie televiziją dalijasi Deividas Norvilas-Deivis.

Televizijai laiko skiriu...

Deja, turiu pasakyti nemažai. (Šypsosi).

TV įsijungiu tada, kai noriu...

Išnaudoti laisvus vakarus filmams ar įdomesnėms laidoms.

Dažniausiai žiūriu laidas...

Per lietuviškus kanalus - žinias, o apskritai daugiausiai sporto (biliardo, futbolo), medžioklės, žvejybos, istorijos ir kartais kulinarijos laidas.

Jeigu būtų galimybė kurti ir vesti laidą, ji būtų apie...

Mano pastaruoju metu pamėgtas sritis - karybą ir medžioklę.

Mėgstamiausi laidų vedėjai...

Giedrius Savickas ir Eugenijus Tijušas.

Manau, kad televizijoje...

Nieko netrūksta. Manau, kad mūsų televizija neatsilieka nuo laiko ir pagal turimas finansines galimybes lietuviškos laidos yra tikrai neprasto lygio. Man įstrigo vienas momentas, kai dalyvavau konkurse Baltarusijoje, kur suvažiuoja dainininkai iš visokių pasaulio šalių. Kiek prisimenu, rodos, serbas, manęs paklausė apie tai, ką mes Lietuvoje veikiame, kaip dirbame. Aš jam parodžiau vieną iš projekto „Chorų karai“ savo pasirodymą, tai jis sukvietė aplinkinius tautiečius ir sakė - pasižiūrėkit, kokias laidas daro Lietuva. Todėl manau, kad mūsų laidos ir renginiai nėra prasto lygio. Siūlyčiau nustoti verkti, nes turime tikrai gerai.

Nemėgstu laidų...

Verksmingų, kriminalinių, piktų. Nors mes turime visą tą bjaurastį, bet nesu tikras, ar tai turime rodyti.

Vaikystėje man televizija atrodė...

Oi, stebuklas! Ir iškart iškyla S.Konarskio g.49 (LRT studija) adresas iš „Labanakt vaikučiai“ laidos, kuri kviesdavo rašyti laiškus. Šitas adresas man iš vaikystės įsiminęs. Tai kaip mistika. (Šypsosi).

Iki šiol įsimintiniausia man matyta reklama buvo...

Apie „Pepsi Cola“ ir „Coca Cola“ įmonių tarpusavio kovą. Taigi, mažas berniukas prieina prie „Pepsi Cola“ aparato ir nepasiekia įmesti pinigėlį, nes jis yra gana aukštai. Todėl jis nusiperka tris „Coca Cola“ skardines, užsilipa ant jų, įmeta pinigėlį ir gauna „Pepsi Cola“. Fantastiška kova. Tik nežinau, ar ją rodė Lietuvoje.

Žiūrėti televiziją verta, nes...

Tai puikus informacijos šaltinis bei pramoga, kai kuriems žmonėms, gyvenantiems toli už miesto, gal net ir vienintelė pramoga. Be to, laiko taupymas, kai neturi laiko skaityti knygą, pažiūri filmą. Ir aš tikrai neverkiu, kad mūsų televizija yra labai bloga, nes ji tikrai ne tokia.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder