Džiugas Siaurusaitis seriale taps garažiniu menininku

Džiugas Siaurusaitis seriale taps garažiniu menininku

Visų laikų geidžiamiausio serialo "Moterys meluoja geriau" istorijos tęsinyje populiariausias duetas – autoserviso meistras Kostas (akt. Džiugas Siaurusaitis) su žmona Galina (akt. Vitalija Mockevičiūtė) ne tik stebins pribloškiančiomis situacijomis, bet ir išgyvens dar daugiau jautrių šeimyninių dramų.

Lietuvos nacionalinio dramos teatro aktorė V. Mockevičiūtė teigia, kad seriale dirbti duetu su Dž. Siaurusaičiu jai labai patinka, o šį sėkmingą tandemą jau seniai įvertino ir TV3 žiūrovai. „Nepažįstami žmonės dažnai sustabdo gatvėje, pagiria, pasidžiaugia mūsų herojais“, – šypsosi aktorė.

Praeivių dėmesiu aktorė nesiskundė net ir vasaros sostinėje Palangoje. „Tiesa, ten atostogavau birželio pradžioje, kai buvo prastas oras ir nedaug žmonių, – pasakoja Vitalija. – Niekas pirštais nebadė, tik vaikai, eidami iš paskos linksmai šūkčiojo: ‚Kostia! Kostia!’”

Jos herojės Galinos nelaimėlis sutuoktinis Kostia šeštąjį serialo „Moterys meluoja geriau“ sezoną pratrūks romantiniais „išpuoliais“. „Ko tik jis nedarys – ir eiles deklamuos, ir dainas Galinai rašys, pats kurs ir tekstus, ir muziką. Kostas taps tikru garažiniu menininku, nors Galinai labiau norėtųsi garažinio verslininko“, – šmaikštauja V. Mockevičiūtė.

O ar tikrovėje jai darytų įspūdį toks kūrybingas mechanikas, kaip Dž. Siaurusaičio personažas? „Visokie vyrai geri, visokių reikia! Tegul jų bus kuo daugiau ‚rūšių‘. Juk kuo didesnis pasirinkimas, tuo daugiau šansų susirasti tikrą vyrą“, – juokiasi aktorė.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder